Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp nie działa ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po odpaleniu LeagueSharpa wyskakuje mi okno z tego programu z napisem not found , lecz na 2 i 3 karcie wszystko jest ale gdy zaznaczam install nic się nie dzieję ,a gdy wchodzę do gry i zaczynam się ładować nic kompletnie się nie zmienia niż bez odpalonego programu... załącznik dodany

post-1042398-0-90941500-1408024994_thumb.png

Opublikowano

To jest tylko na tej stronie. Dalej masz assemblies. Bo ta zakładka to jest strona programu która nie działa, a dalej masz już wszystko w porządku wystarczy wejść w inną zakładkę. Elo

Liczę na plusa.

Deadboy

Opublikowano

@TheSkrzynka

jest tak bo ich strona jest ddosowana i jest offline ._. jak przywróca to bedzie tam w 1 oknie ich strona 1 okno jest narazie nie potrzebne :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

uruchom jako admin, wylacz antyvirusa przy sciaganiu bo moze ci usunac plik 1 ;p czesto jest tak ze crashuje sie u mnie jak wlacze mecz i wyjde wlacze od nowa zaznacze JESZCZE RAZ SKRYPTY i działa ;P

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

To Ci nie działają skrypty, a miałeś zielony napis League Sharp podczas ładowania? Jeżeli tak to skrypty Ci kolidują, jeżeli nie znasz angielskiego nie graj w lola bo widzę z Twoich postów, że jesteś nierozgarnięty :/

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...