Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam 3 osób do boostowania i nabijania serii zabitych.

talip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co, powiększysz e penisa? Odblokujesz bronie i myślisz, że większy lvl= większy skill?

Opublikowano

Wszystkie bronie już mam. Grałem tyle czasu na conquest normal i tyle czasu straciłem i mam marne 382score/min i chce nadrobić.

Opublikowano

Nie rozumiem, nadrób to grając myślisz że ktoś będzie Ci się dawał zabijać 200 razy? śmieszne, to że masz wszystkie bronie i tyle czasu zmarnowałeś na granie to oznacza tylko jedno poświęciłeś czas na granie a nawet nie nauczyłeś się grać. Na koniec mogę Ci poradzić jak chcesz nabić sobie dużą serię zabić to naucz się latać myśliwcem masz przykład wczoraj sobie grałem i nabiłem serie 69 zabić  

IZpw0Xy.jpg

nie chwalę się tylko daje przykład że myśliwcem można sporo nabić.

Nie rozumiem, nadrób to grając myślisz że ktoś będzie Ci się dawał zabijać 200 razy? śmieszne, to że masz wszystkie bronie i tyle czasu zmarnowałeś na granie to oznacza tylko jedno poświęciłeś czas na granie a nawet nie nauczyłeś się grać. Na koniec mogę Ci poradzić jak chcesz nabić sobie dużą serię zabić to naucz się latać myśliwcem masz przykład wczoraj sobie grałem i nabiłem serie 69 zabić  

IZpw0Xy.jpg

nie chwalę się tylko daje przykład że myśliwcem można sporo nabić.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...