Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta Online Hacki?

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D no i na wstępie zadaje pytanie czy sa hacki na kase i rp do gta online, od razu mowie ze nie glitche.

W mojej ekipie juz mi 1 gracz proponował ze jak mu zapłacę 10 zl na paypalu to da mi tyle tego ile chce, a na youtubie juz widzialem kilka programow ktore maja na celu dodanie rp i kasy graczowi

zapomialem dodać ze korzystam z konsoli ps3

graphic.png
Opublikowano

Na yt są same fake jeśli chodzi o hacki.

Jedynie działające były z DNS ale za nie jedynie BAN.

Prócz błędów gry nei ma hacków.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Musisz mieć przerobioną konsolę, jest jeden hack - ten co w grze możesz dawać każdemu $$, bawić się obiektami, i ogólnie wszystkim. Chcesz DL?

Opublikowano

Musisz mieć przerobioną konsolę, jest jeden hack - ten co w grze możesz dawać każdemu $$, bawić się obiektami, i ogólnie wszystkim. Chcesz DL?

Pewnie, wczoraj wieczorem z ekipa mieliśmy coś zrobić ale wbil jakis haker z ekipy i kazdego przebierał :D najlepsze było gdy bylem ufem i szczotka od myjni. pewien youtuber to nagral i pozniej moge wam wyslac linka, opisz mi jak to zrobic

ale konsoli nie mam przerobionej to tez opisz :P

graphic.png
Opublikowano

Właśnie takie rzeczy daje ten cheat, nie opiszę jak nie masz przerobionej bo nie ma po co, i tak nie wykorzystasz.

Opublikowano

Jeśli masz to wstaw tutaj to zobaczymy bo raczej wątpię.

Mam przerobionego xboxa wiec mogę sprawdzić ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...