Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Sharp tylko na customie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj pobrałem LeagueSharp, na customach pięknie chodzi, ale na rankedach jedyne co działa to Tower Range. Można jakoś na to zaradzić?

Opublikowano

Spróbuj odpalić L# dopiero gdy zaczniesz grę, wtedy chwilę poczekaj, aż ci się skrypty załadują. Sprawdź czy na pewno masz je zaznaczone.

Opublikowano

Jestem teraz w trakcie normala i odpalił się normalnie. Czy to możliwe że np, na normalach działa normalnie a na rankedach nie? Dam jeszcze edit z rankeda

Opublikowano

Jestem teraz w trakcie normala i odpalił się normalnie. Czy to możliwe że np, na normalach działa normalnie a na rankedach nie? Dam jeszcze edit z rankeda

Mi śmiga na rankedach, raczej nie jest to możliwe żeby na normalach działało a rankach nie. :P

<3

Koza Gold

Opublikowano

@Edit: Hm, ranked i wszystko działa. No cóż, mam nadzieję, że to był jednorazowy błąd. Dzięki za ww. wskazowki, może się kiedyś przydadzą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...