Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath a zmiana ulti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie w ostatnim zjebanym patchu cos z xerathem ulta kminili czy zmienia to duzo w odniesieniu do castowania go na mehaio?

lubie sie spowolnic

Opublikowano

dzialalo normalnie na patchu 4.13 bo w nocy przed 4.14 pykalem na pakietach :) ciekaw jestem jak to bedzie teraz :D

@morness

a tak wogole jako iz troche siedze na tym forum (5 kont z permem ahh) zauwazylem ze tylko ty z administracji dzialu League of Legends udziela sie aktywnie mozre czasami Zarax nie jest to chyba normalne :D

lubie sie spowolnic

Opublikowano

dzialalo normalnie na patchu 4.13 bo w nocy przed 4.14 pykalem na pakietach :) ciekaw jestem jak to bedzie teraz :D

@morness

a tak wogole jako iz troche siedze na tym forum (5 kont z permem ahh) zauwazylem ze tylko ty z administracji dzialu League of Legends udziela sie aktywnie mozre czasami Zarax nie jest to chyba normalne :D

morness krul

@antywarn:

Mi zawsze mi zmieniało ulta, nawet w 4.13. 

Opublikowano

+1 dla kolegi wyzej za prawilny avatar  B) Co do ulti xertha zmienili jego cd miedzy strzalami z ulti na 0,6 niewiem czy jest jakas widzoczna roznica bo to ulti nigdy nie dzialalo u mnie jakos super dobrze (xerath by bilbao)

Opublikowano

+1 dla kolegi wyzej za prawilny avatar B) Co do ulti xertha zmienili jego cd miedzy strzalami z ulti na 0,6 niewiem czy jest jakas widzoczna roznica bo to ulti nigdy nie dzialalo u mnie jakos super dobrze (xerath by bilbao)

Bilbao ssie, MehAio lepszy.
Opublikowano

Bez roznicy imo Xerath jest lepszy, z cassio trzeba uwazac ludzie jak widza cassio to odrazu włacza im sie bol alert  :D

Opublikowano

+1 dla kolegi wyzej za prawilny avatar  B) Co do ulti xertha zmienili jego cd miedzy strzalami z ulti na 0,6 niewiem czy jest jakas widzoczna roznica bo to ulti nigdy nie dzialalo u mnie jakos super dobrze (xerath by bilbao)

FUAAAARKKKK

@antywarnik again:

Można napisać requesta do Hellsinga o update xeratha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...