Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 15 wymagania

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że wiele takich tematów już powstało ale mam pewną obaw że na moim  kompie  będę miał problem z odpaleniem FIFY 15 na takich ustawieniach i z taką płynnością aby dało się normalnie grać mecze Online.

Poniżej zamieszczę specyfikację mojego kompa i proszę aby ktoś obeznany napisał czy pójdzie  mniej więcej na jakich detalach itp.Nie chce odpowiedzi typu "Raczej wejdzie"  czy tej typu podobnych

Procesor: AMD FX-4100 Quad-Core Processor (4 CPUs),~3,6GHz

Pamięć ram:8192MB RAM

Direx 11 

Karta Graficzna:NVIDIA GeForge GT 520  

Opublikowano

Wątpię w to ponieważ karta i procek mimo tego że patrząc na liczy powinny być dobre to w osiągach mają słabe wyniki

Na pewno będzie działać. :)

Możesz też sam na tej stronie sprawdzić czy dana gra Ci pójdzie:

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Pokazuje że nie wejdzie :/

Na minimalnych na pewno wejdzie. Tam pokazuje, nieco wyższe wymagania.

Opublikowano

No właśnie tego się obawiałem że tutaj nowy silnik ale co z tego jak będę musiał grać na minimalnych przez to lepsza grafika itp nie będą tak zauważalne 

Opublikowano

No właśnie tego się obawiałem że tutaj nowy silnik ale co z tego jak będę musiał grać na minimalnych przez to lepsza grafika itp nie będą tak zauważalne 

No niestety, nie ma też co się denerwować na tą stronę, ona pokazuje "fail" nawet gdy jeden parametr się nie zgadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...