Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bohater LoL - GNAR

CrassH8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Urocza bestia ;D Taki mały a stary w rzeczywistości ze może wisieć mojżeszowi 5 zeta jeszcze. Ogólnie fajnie się zapowiada, takiej mechaniki jeszcze chyba nie było. Chociaż shyvana miała coś podobnego z przemianą, dobrze kojarzę ?

@Edit Hłe hłe #first noobki !

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Postać może o dziwo skakać po swoich minionach co mnie trochę zaskoczyło.. ma dobry poke, escape. Wygląda jak przerośnięty chomik jak się zmienia. Niestety Cho robi go jak chce. :P

Uczeń
Opublikowano

Dopiero po zobaczeniu go w grze będę mógł ocenić tę postać.

Wydaje mi się że póki nie dostanie nerfa (jak to zwykle bywa) będzie to jeden z najlepszych toperów. Jakieś cc ma, ta świetna pasywa. Grając na niego będzie trzeba się pilnować bo w każdej w chwili urocze zwierzątko może się zamienić w krwiożerczą bestię :D

Opublikowano

"Grając na niego będzie trzeba się pilnować bo w każdej w chwili urocze zwierzątko może się zamienić w krwiożerczą bestię :D"

Hahaha dokladnie. Ja dzis mialem okazje zagrac przeciwko niemu. Nawet dobry jest, fajne ma umiejetnosci. Jak sie zmieni w tego olbrzyma to radze uciekac. :D cisnie jak szalony ..

Opublikowano

On już jest dostępny? W sklepie go widzę, ale czy można nim już grać?

Tak można go już zakupić i grać nim :)

Osobiście nowy champ bardzo mi sie podoba ciekawe zastosowanie boomerangu..sweet beast <3

Opublikowano

Zagrałem nim i moim zdaniem nie potrzebuje nerfa, grałem na wukonga to mnie scinał, na nasusa już było lepiej ale w late przegrałem.

a11176.jpg

Opublikowano

zarąbisty jest ten Gnar fajnie mi się gra nim a ta "Transformacja" z słodkiego małego zwierzątka w bezlitosnego potwora jest zarąbiste :D

Opublikowano

Postac jest ogolnie nawet fajna ( harass z Q , odskok itp ) ale pewnie i tak niedlugo poleci na niego nerf.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

Bardzo fajna, przyjemna postać. Ma duże możliwości pod względem rozwijania skilli. Myślę że niedługo najprawdopodobniej otrzyma jakiegoś nerfa, ale nie sądzę że będzie on duży. Również ta transformacja jest epicka :D.
Tyle ode mnie. :)

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Średniawy, posprawdzałem statystyki itp. To w korei w diament + ma tylko 25% win ratio. 

Bo ludzie go jeszcze nie ogarniają i dlatego mały winrate :P

Opublikowano

Zakupiłam, zagrałam, urocza postać, taki mały słodki stworek, ale totalnie nie dla mnie. Wkurza mnie ta zamiana, gdy nabije + brak ulti, gdy jest uroczym stworkiem... <_<

Opublikowano

Brak damage'u na początku póki ktoś nie ogarnie jak się tym gra. Ludzie wchodzą na rankedy i robią 1/8 czy 2/7 bo nie potrafią tym grać. Dzięki nim chociaż w serii jestem! :>

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Według mnie bardzo mocny. Grałem nim kilka ranków, na początku zawsze defensywnie, a w late dobrze wyfarmiony sieje "pogrom" Dobrze działa z taką soną/mumu. Wbijasz cały enemy team w ściane i masz wygrany tf. Dodatkowo później masz stun, slow, doskok, + w early pomaga ci ten heal z zamiany. Czuje nerf. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...