Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30 lvl unranked

maxio97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka poszukuje jakiejś stronki gdzie mogę zakupić 30 lvl bez czekania cena max 40 zł i najlepiej żeby było 18000 IP.

Opublikowano

Siemka poszukuje jakiejś stronki gdzie mogę zakupić 30 lvl bez czekania cena max 40 zł i najlepiej żeby było 18000 IP.

Napisz na giełdzie, może ktoś akurat ma na zbyciu, tak to nie kupuj z żadnych stron typu referale.com czy inne takie gówna bo tam są robione botem, a i jeszcze jak będziesz kupował to sprawdź historię meczy w razie w, czy gry nie kończyły się statami 0/0/0 w 8-10min(jak tak to nie kupuj = wylewelowane botem) ;)

@Edit

Dodatkowo od sprzedawcy konta weź email na który było zakładane to konto, tak na wszelki wypadek ;)

Opublikowano

Tylko patrz na nick, jeżeli jest kilkanaście literek które nic nie znaczą i cyfry, a w historii ma rozegrane gry na boty z innymi kontami to zostało wylevelowane na botach za co możesz wyłapać bana jak Norbi :)

Potrzebny też jest email i najlepiej większość informacji odnośnie odzyskiwania konta, bo przykładowo kupi unranked 30lvl, wbije diamenta a chłop sobie odzyska konto bo będzie miał dane odzyskiwania konta ;)
Opublikowano

xDD za 40 zł to możesz konta bronze 5 szukać nie unranked.

Ceny unrankedów zaczynają się od 18 euro.  W polsce takiego serwisu nie znajdziesz, a tym bardziej sprzedającego za tak śmieszne pieniądze, no chyba że to scam i koleś planuje przywrócić konto po kilku dniach po otrzymaniu płatności.

Ja kupowałem smurfy na eloedge, na maila dostajesz cały panel z kontem żeby w razie czego ułatwić Ci przyszłą sprzedaż konta.

Opublikowano

Bądź ostrożny. Weź wszystkie dane odzyskiwania, nie kupuj na chujowych stronkach różnych jedynie allegro/ebay itp. wtedy masz pewność że Cię nie oszuka :)

Ale musisz na serio uważać bo świnia j****a zaczeka aż wbijesz challengera i odzyska sobie konto dlatego to takie ważne. I pacz na historie meczy/nick żeby niebyło wbite botem bo możesz bana dostać i kasa idzie w pizdu.

I na wszelki wypadek weź email od niego :)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

na epvp i na forum bola po 20$ najtaniej są, na twój nick mogą odrazu levelować + musisz mieć 520rp na koncie bodajże, 40zł to cebulowa cena.

MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...