Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z mańkuta do halibuta :{

Michoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety z rasizmu rynku myszek będę musiał się przerzucić na prawą rękę do trzymania myszki macie jakieś rady żebym się nie zniechęcił??

najlepiej by te rady działały w lolu bo jak gram teraz prawą ręką to skilla nie mam:{

Opublikowano

Ile masz kasy?

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

pisać? w pisaniu to jestem najgorszy w klasie (jeśli chodzi o czytelność pisząc ręką mańkuta)

chyba że tak jest bo może mi wmawiali żeby pisać lewą ręką :O

a myszkę mam dobrą nie najlepszą ale dobrą

X7 750BH

jak kupowałem 2 lata temu to nie wiedziałem że te BH oznacza BIG HAND ale ręka urosła :rolleyes:

Opublikowano

Tylko mi chodziło o to, że Ty używasz myszki praworęcznej, a ja Ci podałem myszkę leworęczną.

Trochę trzeba wydać, ale się nie będziesz musiał męczyć, bo zanim się przerzucisz na drugą rękę, to sporo czasu minie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

ta myszka którą mi podałeś jest dla oburęcznych czyli dla nie profesjonalnych a przy najmniej tak wygląda 

jakbyś mógł to byś mi znalazł jeszcze z 2 modele do powiedzmy 130-140zł

a4 tech'a najlepiej 

a jeszcze lepiej myszka dla leworęcznych + klawiatura zestaw :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...