Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grał ktoś na Katarinie od L# ?? Chciałbym wiedzieć jak się sprawuję i jeszcze która wybrać bo są dwie ? :P Ma ona w ogóle jakieś ominięcia CC czy coś ?

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

na Customie 5 min , ta zwykła jak trzymam spacje przerywa ulta , ta GX zdaje się działa normalnie , nie grałem normala więcej Ci nie podpowiem : P , niby są tam ustawienia że ma omijać z E , ale nie wiem czy używa czy nie 

2wg4nlj.png

Opublikowano

Lepsza ta GX choć jest prawie taka sama jak ta normalna. Musisz zagrać ze 2 gry z botazimi żeby wszystko ustawić. ja łącznie grałem 3 z botami i dwa normale i jutro już rankedy lece grać bo wszystko śmiga ;) Działa lepiej niż na bolu jak dla mnie, bo nawet nie widze katariny jak przeskakuje po wszystkich postaciach robiąc pente ;)

Opublikowano

Działa lepiej niż na bolu jak dla mnie, bo nawet nie widze katariny jak przeskakuje po wszystkich postaciach robiąc pente ;)

To zapewnie sprawa pakietów xD które tutaj działaja a na bolu trza meic vipa ;/

A tak BTW na ktos jakis jump ward do tego L# bo jednak daje to duzo przewage na kacie

Opublikowano

To zapewnie sprawa pakietów xD które tutaj działaja a na bolu trza meic vipa ;/

A tak BTW na ktos jakis jump ward do tego L# bo jednak daje to duzo przewage na kacie

Nie jestem pewien, ale gdzieś obiło mi się o uszy, że automation ma opcje ward jump, a nawet jeśli nie ma, to ktoś pisał, że pogada z autorem skryptu, żeby tą opcję dodał ;)
Opublikowano

Gx Katarina lepsza od normalnej tylko trzeba dobrze ustawić ponieważ przerywa ulta gdy zabije 1 osobe.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Gx Katarina lepsza od normalnej tylko trzeba dobrze ustawić ponieważ przerywa ulta gdy zabije 1 osobe.

przerywa też gdy osoba jest możliwa do zabicia... chyba po to żeby adc dobiło albo coś xD 

zaraz sprawdze, czy automation ma wardjumpa ;p

Opublikowano

katarina tu jest słaba w porównaniu do bola ;//

GX co prawda jest lepsza, ale nie ma autofarmy i wardjumpów ;(( 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...