Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garść pytan ode mnie ajuu

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemsyn emsyn,a wiec jak w temacie mam pare pytan co do tej gry.Gram w nia pare h i doscy mnie wciagnelo.Wiec pierwsze pytanie to skąd wytrzasnąć np.celownik do m4 ? Chodzi mi o te skiny.To ze spraye sa w is to tez widzialm,ale oprocz is skad moge jeszcze je wziac.No i co dokladnie daje tryp PvE ???

A i jeszcze jedno grajac mam normalny ping 40-90 a kiedy widze z spectate jak ktos strzela to dziwnie po bokach i jakos zabija WTF ?? Pierwszy raz sie z takim czyms spotykam o.O

Nie czaruj.

Opublikowano

Siemsyn emsyn,a wiec jak w temacie mam pare pytan co do tej gry.Gram w nia pare h i doscy mnie wciagnelo.Wiec pierwsze pytanie to skąd wytrzasnąć np.celownik do m4 ? Chodzi mi o te skiny.To ze spraye sa w is to tez widzialm,ale oprocz is skad moge jeszcze je wziac.No i co dokladnie daje tryp PvE ???

A i jeszcze jedno grajac mam normalny ping 40-90 a kiedy widze z spectate jak ktos strzela to dziwnie po bokach i jakos zabija WTF ?? Pierwszy raz sie z takim czyms spotykam o.O

A więc tak. Celownika nie wytrzaśnie, bo się nie da. Bronie z celownikiem tylko z kapsułek (kapsułki oczywiście za cash, bo gra wydana przez Gameforge).

Spraye tez z ''is''. Co jakiś czas są eventy na kapsułki i spraye. Spectate jest zbugowany tak jak i pół tej gry.

sasawf.png

Opublikowano

celwonik inny mozna kupic za cash(ofc 30,60,90 dni) spraye mozna wygrac/kupic, lepsza za za cash gorsze za normal golda jesli chodzi ci o eotecha to only kapsulki/Vip }

PvE to tryb ty i twoi koledzy vs jakies potworki ;0

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Gdzies na yt widzialem  ze koles z pve dostal wlasie te kapsulki i mogl losowac,a sobie lookalem dzis i mozna tez jakas bron wytrzasnac w sensie np ta m4,tylko ta z fajniejszym skinem itd.

Nie czaruj.

Opublikowano

Nie kapsułki z survival i tego typu gier służą do noża . Oprócz tego jakieś spraye np: jakiś potworek. Szanse na tego noża ( tomahawk) to 0,90%. Ja dziś z 30 kapsułek zdobyłem gówno. Ale jak chcesz spraye to możesz grać ten tryb.Polecam grać z kolegami przez Skype i tryb survival.  A jeszcze 1 spraye są liczone na dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...