Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa monitory

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej napisal potrzeba karty graficznej z dwoma wejsciami, a sprzetu nie potrzeba dobrego :P

Opublikowano

Nie o to chodzi. Ram karta graficzna procesor i te inne.

A do czego potrzebujesz tych 2 monitorów? Jak tylko do wyświetlania pulpitu na 2, to bez problemu każda karta powinna sobie poradzić.

A jak chcesz grać na 2 monitorach i to w rozdzielczości 1920x1080, to już będzie potrzeba do tego lepszego sprzętu.

Opublikowano

I jeszcze wystarczą tez same dwie grafiki ;), w sumie to Windows obsłuży 9 monitorów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A na tej karcie graficznej mogę sobie pozwolić na dwa monitory ? Ati redeon 9600 ? I chodzi mi o to żeby na jednym monitorze grać a na drugim powiedzmy na internecie siedzieć. Aha sorry ja mam dwie karty graficzne Ati redeon 9600 i ati redeon 9600 secondary.

Opublikowano

Jeśli aktualnie grasz na 1 monitorze na tej karcie, to z przeglądaniem internetu na 2 monitorze nie będzie problemu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

będzie problem, jeśli gra jest na pełnym ekranie to sie zminimalizuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jeżeli grasz na jednym monitorze w grę, która działa w pełnym oknie i będziesz chciał kliknąć w czasie gry na przeglądarkę, to okno z grą się zminimalizuje.

Opublikowano

No wpinasz w wolny port w karcie graficznej? Później podłączasz monitor do prądu i działa. Cała filozofia.

Koleś ogar może pierwszy raz bym to robił i chciałem się dowiedzieć.

Opublikowano

Jeżeli grasz na jednym monitorze w grę, która działa w pełnym oknie i będziesz chciał kliknąć w czasie gry na przeglądarkę, to okno z grą się zminimalizuje.

Jeśli chcesz tego uniknąć, w ustawieniach gry wybierasz tryb obrazu bezramkowy/borderless i po problemie :)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

no cholerka, nie ogarniasz prostej rzeczy ? 

masz dwa monitory, wpinasz je do prądu, załączasz .

obydwa monitory mają kabelki, podpinasz je do wyjść w komputerze , wiadomo każdy komputer do innego i ... DZIAŁA !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...