Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na automatyczne bany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! szukam pluginu który banuje osoby jak poda ip albo domenę serwa np zapraszam na  serwer ip 1.1.1.1.1 albo twojanazwa.eu coś w tym stylu NIE CHCĘ ! ani nocheatplus ani antiad bo mi się nie chce bawić miałem kiedyś taki pl ale zapomniałem jak on się nazywa I NIE PISAĆ O ESSENTIALS ! BO SZUKAM CO plugin banuje jak ktoś poda ip/domenę a nie ja mam banować bo takie pl już znam

za odp dziękuję i daje + :)

Opublikowano

Napisz jakie domeny/ip ma blokować, a napiszę Ci skrypt. Może być zamiast bana kick i czyszczenie linijki chatu gracza, w którym próbował on reklamować? Co do skryptu bana nie polecam, ponieważ gracz napisze np. NickPL to zostanie ukarany.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Napisz jakie domeny/ip ma blokować, a napiszę Ci skrypt. Może być zamiast bana kick i czyszczenie linijki chatu gracza, w którym próbował on reklamować? Co do skryptu bana nie polecam, ponieważ gracz napisze np. NickPL to zostanie ukarany.ja

Ja szukam pluginu !  a nie skryptu sorry ale nie.

Opublikowano

Skrypt ze wszystkimi bardziej znanymi hostingami minecraftowymi oraz te z końcówką: pl, eu i net.

@Edit

Skrypt jest duzo bardziej przydatny. Mozesz go samodzielnie edytować, a po za tym ze skrypt a plugin prawie nie ma różnicy.

Opublikowano

Skrypt ze wszystkimi bardziej znanymi hostingami minecraftowymi oraz te z końcówką: pl, eu i net.

@Edit

Skrypt jest duzo bardziej przydatny. Mozesz go samodzielnie edytować, a po za tym ze skrypt a plugin prawie nie ma różnicy.

To ja akurat wiem. Na komputerze mam swój skrypt na Anty-Reklamy i jest tam sporo zablokowanych domen/ip. Jutro napiszę skrypt.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

To ja akurat wiem. Na komputerze wam swój skrypt na Anty-Reklamy i jest tam sporo zablokowanych domen/ip. Jutro napiszę skrypt.

Słuchaj fajnie że chcesz to zrobić no ale sorry ja nie chce skryptu.Szukam tylko pluginu

Opublikowano

Słuchaj fajnie że chcesz to zrobić no ale sorry ja nie chce skryptu.Szukam tylko pluginu

Nie zauważyłem twojego postu, że "Poszukujesz pluginu, a nie skryptu" wybacz... A tam gdzie napisałem wam miało być mam...

Opublikowano

Jest fajny plugin ale nie autorski :////

Nazywa sie iBan. Proszę a oto link :)

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/iban/

mozesz tam fajnie spolszczyć wiadomości bana itp.

taki pl występuje na serwerze Skyen'a ;))))

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...