Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórki Riot + Riot Kayle dostępne w sklepie do końca sierpnia!

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

^Tak, wszystkie skiny są po 975RP.

Już chyba serio hajsu im brakuje.

Konta z tymi skinami były warte wiele więcej a teraz tę wartość stracą. Niech jeszcze PAX udostępnią to będzie w ogóle tragedia.

Opublikowano

^Tak, wszystkie skiny są po 975RP.

Już chyba serio hajsu im brakuje.

Konta z tymi skinami były warte wiele więcej a teraz tę wartość stracą. Niech jeszcze PAX udostępnią to będzie w ogóle tragedia.

Dokładnie. W takim razie skoro dają Riot skiny to Championship Riven i Thresh coming soon w sklepie :)

jp8p35.png
Opublikowano

Haha! Miałam cichą nadzieję, że Blitza dadzą do sklepu. Kupiony; teraz tylko czekać, aż dodadzą mi Kayle i mogę się zastanawiać, czy kupić jeszcze ewentualnie Gravesa i Nasusa.

Opublikowano

Czekam na Championship Riven, jak ją dodadzą to będę wniebowzięty :D

A ja wniebowkurwiony i sprzedam konto... Bo widać aktualnie, że rito leci na hajs...

Opublikowano

Dokładnie. W takim razie skoro dają Riot skiny to Championship Riven i Thresh coming soon w sklepie :)

prędzej mój pies ci się zesra na klate niż udostępnią te skiny 

btw. nie ma rito singeda 

Pasjonat
Opublikowano

Ja p******e, chyba niedługo nie będzie żadnych unikatowych skinów w tej grze. Nie po to stałem 2h w queue, żeby dostać K9 Nasusa a oni go teraz dają do sprzedaży, brak słów. A wiecie czy przynajmniej ci którzy mieli te skiny wcześniej będą mieli jakieś obramówki gdy wybiorą tego skina do gdy czy coś?

.

Opublikowano

Napisałeś że skiny Riot to gdzie jest Singed?

To legacy skin, Moobeat pisał.

Opublikowano

@Bylduda najlepsze jest to ze wszystkie riot byly  legacy , BYLY a singed to niewiadomo :P

No przecież wiadomo, że bedą je wpuszczać a ten skin do Singed przeszedł do skarbca klasycznych skórek.

Te będą dostępne dalej przy kolejnych eventach. Przecież ile razy można było Riot Graves kupić.

Moobeat napisał, SINGEDA nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...