Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lixebox I Ip Zew.

moro128p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All.

Mam do was parę pytań dotyczących serwera No-ip livebox (czyli neostrada). Pierwsze pytanie to czy mam zew IP ?

83.25.172.11 Mi się wydaje że tak. No ale dla pewności zostawiam to bardziej doświadczonym.

2 pytanie to jakiego ip uzywac do łącznia się z plikami na serwerze. (czyli FileZilla)

3 pytanie to jakie ip do spolszczenia?(nie chodzi tu o moje tylko np daje spolszczenie kumplowi)

Narazie to chyba wszytko. Będę wdzięczny za pomoc. Oczywiście + . Z góry dzięki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam All.

Mam do was parę pytań dotyczących serwera No-ip livebox (czyli neostrada). Pierwsze pytanie to czy mam zew IP ?

83.25.172.11 Mi się wydaje że tak. No ale dla pewności zostawiam to bardziej doświadczonym. To jest zew

2 pytanie to jakiego ip uzywac do łącznia się z plikami na serwerze. (czyli FileZilla) IpV4

3 pytanie to jakie ip do spolszczenia?(nie chodzi tu o moje tylko np daje spolszczenie kumplowi) Twoje zew lub z sysinstall na prawo od IpV4

Narazie to chyba wszytko. Będę wdzięczny za pomoc. Oczywiście + . Z góry dzięki.

Pozdrawiam

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Już masz +. Ale mam jeszcze problem:/ Postawiłem ten serwer i daje kumplowi spolszczenie z moim ip tym zew próbowałem tez to IPv4 i nic... Wiesz może jaka przyczyna? Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

przekieruj porty na liveboxie...

a i uprzedze twoje kolejne pytanie... jak przekierowac porty znajdziesz tutaj: http://google.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...