Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na zmianę wytrzymałości zbroi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, wytłumacz tylko ze chodzi o to zeby np na zbroi nie było widac ze ma protection 20 itd tylko zeby miała ona to we właściwościach ogólnych załóżmy ze zwykła zbroja leather ma wytrzymałość 200 to zeby miała normalnie 500. :) troche to zagmatwane

Opublikowano

Enchanter? Kolejny zbędny plugin na nienaturalne enchanty? Jeśli autor tematu ma essentials to wystarczy w plugins→essentials→essentials.confing znaleźć linijkę (co do enchantu) unsafe: false i zmienić na true. A co do tematu to raczej nie można tak zrobić. Jedynym rozwiązaniem jest enchant.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Jest sposób na zwiększenie wytrzymałości zbroi,  lecz takiego pluginu nie widziałem, a sam sposób polega na tym, że dzięki znajomości Javy, możesz stworzyć plugin, który za pomocą refleksji pobiera field durability z klasy Item w packagu net.minecraft.server, a następnie ustalamy jego wytrzymałość :p Ja w ten sposób zwiększyłem sobie wytrzymałość leather armora, bo potrzebowałem niezniszczalnych zbroi na potrzeby mojego pluginu ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...