Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana ?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie wbilem 30 lvl na botach tzn uczciwie gralem ale na botach normal zaawansowane itp ale nie gralem ani jednego normala i czy dostane za to bana czy nie ? bo sie boje troche ze mnie zbanuja a duzo tam postaci mam

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ja wbilem botem, tylko soraka coop vs ai, pisałem tym kontem do supportu bo riot girl tristana nie działała i nic nie powiedzieli także tobie tym bardziej nie powiedzą.

Opublikowano

ja wbilem botem, tylko soraka coop vs ai, pisałem tym kontem do supportu bo riot girl tristana nie działała i nic nie powiedzieli także tobie tym bardziej nie powiedzą.

Ahm, ja myślałem że grałeś na botach, a nie botem. Było mówić od razu. Raczej nie wykryją.

4043121350.png

Uczeń
Opublikowano

Grałeś uczciwie, tylko że zamiast graczy wybierałeś na przeciwników boty, dobrze rozumiem?
Jeśli tak to nie ma nawet 0,00000000000001% szansy żebyś dostał bana.

I na marginesie to radzę Ci na razie odpuścić sobie rankedy.

Opublikowano

Dwa terminy: wbić lvl na botach i wbić lvl botem, we wbijaniu lv tylko na botach nie ma nic zabronionego oprócz prośby z mojej strony o nie granie rankedów, jeśli chodzi o wbicie lv za pomocą nielegalnego oprgramowania np. botów jest to zabronione i możemy za to otrzymać bana.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...