Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Team na prywatny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Zapewne masz wakacje, dużo wolnego czasu i dopadła Cię nuda a znasz się na tworzeniu serwerów Metin2?

To właśnie Ciebie szukam!

Mój plan na serwer nie jest dokończony jeszcze więc parę rzeczy pozostaje do dyskusji z pomocnikami, lecz co na ten czas udało mi się ustalić?

Typ serwera planuje na Easy/Medium z elementami Harda.

Max pkt statusu to 95

Lv konia na start 11

System ulepszeń broni przypominający dawne serwery + ciut nowych setów

System petów hmm nadal się zastanawiam i nie jestem pewny tego

Mounty standardowe bez żadnych dziwaków

Parę dodatkowych fryzur oraz stroi

Co do bonów 1-5 mam ustalone choć zapewne będzie trzeba modyfikować

dodane 6-7 lecz bez silny na klasy

Resztę informacji z chęcią udzielę osobie, którą przyjmę do teamu a więc serdecznie zapraszam :)

Coś może o mnie teraz...

Mam na imię Patryk oraz 20 lat.

W metina gram już parę ładnych lat (zaczynając od Globala, kończąc na przeróżnych privach jak i hamachi)

Tworzeniem zajmuję się już całkiem sporo lecz pozostaje mi jeszcze więcej do nauki.

Zamieszkuje w małej miejscowości w okolicach Warszawy a moje hobby to komputery, sport, filmy i muzyka.

Czas jaki mogę spędzić przy komputerze jest różny bo to zależy od tego kiedy będę w pracy (bo maszynę trzeba opłacić jakoś :) ).

Nie posiadam chwilowo mikrofonu więc kontakt najlepiej przez gg.

Myślę że tyle wam chwilowo powinno starczyć..

Czym ja bym się zajmował na serwerze?

Otóż:

Edycja plików jak i klienta

Dodanie nowych rzeczy oraz modyfikowanie starych pod serwer

Wszelaka edycja npc, mobów, dmg, sklepów itp

Hmm cóż więcej mogę napisać... Jeśli czegoś nie potrafię zrobić to albo za to się nie zabieram bądź szukam wyjaśnienia na forum bądź w internecie.

To byłoby chyba na tyle

(Dodam iż pracuje na plikach terenzo oraz wszystko jest tworzone na hamachi)

Kogo szukam?

Szukam ClientMastera, który zmodyfikuje interface, okna logowania i parę innych drobiazgów z którymi mogę sobie nie poradzić.

Osoby która zna się na rzeczy i podpowie co naprawić, co zmienić oraz będzie motywowała do pracy.

Chwilowo to tylko tych osób bym szukał lecz w niedalekiej przyszłości będę poszukiwał:

WebMastera

Questera

Technika, który wszystko zabezpieczy na ostatni guzik

Grafik również się przyda

Nad resztą się pomyśli w trakcie

Kontakt:

PW na forum

gg: 17896823

Bardzo dziękuje za zapoznanie się z tym tematem i zapraszam serdecznie do współpracy!

Opublikowano

Zaczeliśmy tworzyć razem server jego kolega postawił server hamachi juz mielismy zaczynac robić ja zrobiłem mape wgrałem i mi ją ukradli ! Nie polecam !

Sieci hamachi po chwili nie było i na GG ucichło ! 

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Zaczeliśmy tworzyć razem server jego kolega postawił server hamachi juz mielismy zaczynac robić ja zrobiłem mape wgrałem i mi ją ukradli ! Nie polecam !

Sieci hamachi po chwili nie było i na GG ucichło ! 

Dowody daj, a nie krzyczysz.

Sądząc z oferty polecam.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Proszę bardzo :

784191408047407650502.png

Tu daje dowód

Tak mapa nie była moja ale była przerobiona pod moja wizje / dla jaj edytowalem i wyszła ale mówie odrazu ze nie polecam

xkUrggS.png

Opublikowano

Jak podpisujesz kogoś mapę pod siebie to wiadomo że druga osoba nie chce z Tobą pracować.

Edit.

Dodam iż mapka jest z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1129989-dlmapa-handlowa-2x2-by-matesh/

a Ty dodałeś swoje nazwy w tym jakieś i tyle co przerabiana, nie polecam współpracy z tym userem, na niczym się nie zna a wywyższa się ile można, widać po ss które wstawił :)

Opublikowano

Jak podpisujesz kogoś mapę pod siebie to wiadomo że druga osoba nie chce z Tobą pracować.

Edit.

Dodam iż mapka jest z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1129989-dlmapa-handlowa-2x2-by-matesh/

a Ty dodałeś swoje nazwy w tym jakieś i tyle co przerabiana, nie polecam współpracy z tym userem, na niczym się nie zna a wywyższa się ile można, widać po ss które wstawił :)

Mówiłem,że nie robiłem własnej mapy tylko troszke przerobiłem a mape tak nazwalem bo na szybko ja wgrywalem i testowalem czy działa 

Co do SS były na szybko wstawiane i aby zeby były.Ja nic nie potrafię ciekawe kto nie umiał servera postawić.A po 2 chciałem cię sprawdzić :P i tyle mam tu do gadania.

xkUrggS.png

Opublikowano

@DoDomeno

Nie pogrążaj się... Praca z tobą jest jak bawienie się z dzieckiem w piaskownicy...

Dorośnij, a potem baw się we współprace z innymi.

Poza tym tej mapy nie użyjemy na serwerze, więc nie masz nas co oskarżać o kradzież...

Co ty w ogóle gadasz, że nie umiemy serwer postawić?! Serwer był postawiony, a zapomnieliśmy tylko zmienić ip z portmapa... 

Jesteś żałosny pisząc takie rzeczy...

Co do gadu-gadu, zachowywałeś się jak totalny dzieciak...

Zacząłeś wyzywać mnie od cwelów, za to, że po tepnięciu na twoją mapę wywaliło mnie z gry... To nie jest wina moja, tylko i wyłącznie twoja, bo źle ją skonfigurowałeś...

Odradzam współprace z tym człowiekiem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...