Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy game i dlaczego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym przeprowadzić z Wami dyskusję na temat game. Jaki według Was jest najlepszy i dlaczego ? Oraz wady i zalety owego game.

Wszystkich proszę o szczerze wypowiedzi i na temat. ;)

Specjalista
Opublikowano

Jak znasz C++ do polecam Ci 40k,robisz tam wszystko co chcesz.

Jak nie to 30k,jest dobre lecz tu się przyda umiejętność pisania libow/difow

A jak to co wyżej nie wychodzi Ci najlepiej to bierz game 2k89M,stare ale większość błędów jest wyeliminowana lub są poradniki,i jest masa difow na tą wersje.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jak znasz C++ do polecam Ci 40k,robisz tam wszystko co chcesz.

Jak nie to 30k,jest dobre lecz tu się przyda umiejętność pisania libow/difow

A jak to co wyżej nie wychodzi Ci najlepiej to bierz game 2k89M,stare ale większość błędów jest wyeliminowana lub są poradniki,i jest masa difow na tą wersje.

Rozumiem, dzięki za odpowiedź. Myślę, że game 2089 jest wystarczalne, co za tym idzie pliczki Kociola ;)

// Jeszcze może niech ktoś się wypowie.

Opublikowano

Game 2089 jest dobre lecz już stosunkowo stare, game 34k jest na "lepszym" poziomie, więc będzie to lepsze rozwiązanie (pliki terenzo), libów i difów też jest sporo.

Znajdą się zaraz znawcy którzy polecą ci game 40k "bo mamy source" lecz jednak nie każdy go ma, nie wspominając o umiejętności edycji.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Game 2089 jest dobre lecz już stosunkowo stare, game 34k jest na "lepszym" poziomie, więc będzie to lepsze rozwiązanie (pliki terenzo), libów i difów też jest sporo.

Znajdą się zaraz znawcy którzy polecą ci game 40k "bo mamy source" lecz jednak nie każdy go ma, nie wspominając o umiejętności edycji.

ja mam pliki terenzo, i zmieniłem na game 2089, game 34k/40k ma baze w .txt da sie to zmienic libami, ale i tak wole 2089..:D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Game 2089m + umiejętność pisania libów = Stabilny serwer, który może być nowocześniejszy od tych całych 34k. Ja posiadam na tym game wszystko, a nawet więcej, niż serwery na nowszym game. Wyjątkiem są serwery na game 40k, gdzie admin zna C++ i wtedy może się bawić praktycznie bez granic, ale ma masę rzeczy do naprawienia. Wg. mnie game 34k to najgorszy wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...