Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygody disa

Burn Yellow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Disu do PGA zostalo juz malo czasu a Ty dalej wygladasz jak wrak czlowieka,
0 miesni, brzuch wystaje spod koszulki, since pod oczami, mysle ze nawet jakbys zabral
ze soba wszystkich subscriberow w postaci pilkarza snoowera, Cheerlederki Kiary i cala mlodziez ze streamu to nie starczyloby Ci odwagi zeby podejsc i sie przywitac.
Polecam poogladac warszawskiego koxa albo wykupic jakies odzywki na allegro z otrzymanych donejtow to moze cos z Ciebie jeszcze bedzie.

Gdyby nie koledzy, ktorzy wyciagaja pomocna dlon i boostuja disa to o d1 moglby pomarzyc, to co robi na goldzie bardziej przypomina mi bronze subwarsy u streamera trick2g i wlasnie taka forme powinien przyjac(brakuje tylko odpowiedniego narratora), kazdy moglby sie posmiac a Dis nie kompromitowalby sie robiac ujemne staty, stosujac grozby karalne i zyczac smierci przez internet przy 7 tysiacach widzow.

A co do zainstialej sytuacji to podobno koreanscy gracze maja zazwyczaj okreslony czas przesiadywania przy komputerze, w lolu tego nie ma wiec znajomi disa lub rodzina musza go kontrolowac w postaci drophackow inaczej przegralby cale zycie i nie mial na co wydawac fortuny ze streamu.

Thev2Rm.jpg

dat face doe

ps jak ktos chce snipowac Disa i go trolowac to chetnie wynagrodze taka dzialalnosc w postaci 975RP skina za gierke. Liczy sie pomyslowosc i oryginalnosc zeby bylo co ogladac (pw)

ps2  jezeli ktos zastanawia sie dlaczego Dis dostal bana to odpowiedz jest prosta, Riot nie chce pokazac, ze jest stronniczy i Dis otrzymuje dodatkowe przywileje w postaci  banowania na slowo tak jak bylo to jakis czas teamu na streamie gdzie Soraka otrzymala bana po 2 minutach, teraz przeprowadzą "fake" dochodzenie i jutro bedzie mial unbana.

ps3 cytaty

Osiss12: Dostałeś bana za chuju p********y dobrze Ci tak pierdolcu ssij

Vladsonify: Moze od komputer odejdzie wreszcie spierdolina blada xD

Adam199235: ty koński zwisie dobrze że dostałes bana za tego bola ty krzywy geju nitrowi załatwiasz bana a sam na bolu jedziesz ty cienka morlino

sorka nie moglem sie powstrzymac.

//prosze laskawych moderatorow o przeniesienie tematu do odpowiedniego dzialu lub umieszczenie go w odpowiednim temacie jako forme odpowiedzi, jestem nowy na forum

Opublikowano

Przecież to jest unskill koleś teraz zagra gierke na mainie żeby nie spadnąć z formy.

Powinien mieć max plat 5

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Rozumiem, że nie gra na poziomie swojego elo, ale to bardzo sympatyczny człowiek i z*********e się go ogląda.

hahahahah props ! 

Ostatni Twój temat oczywiście związany z bolem, bezmózgu.

Opublikowano

Burn ten płacz na forum konta ci nie zwróci

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Haha, przecież Tobie NIKT NIE KAŻE oglądać jego streamów, zawsze możesz zmienić stream lub zrobić coś bardziej pożytecznego. Mówisz, że nie umie grać i jest zjebany, ale mimo to ogląda go 7tyś osób (ponad 1,5k osób bez challengu) i większość osób jest do niego pozytywnie nastawiona. Może po prostu jesteś cebulą, która ma 'bul' dupy ponieważ zarabia na tym hajs, a Ty nadal chodzisz do gimbazy i żebrzesz kase od starych? Nie pozdrawiam i bez odbioru.

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Haha, przecież Tobie NIKT NIE KAŻE oglądać jego streamów, zawsze możesz zmienić stream lub zrobić coś bardziej pożytecznego. Mówisz, że nie umie grać i jest zjebany, ale mimo to ogląda go 7tyś osób (ponad 1,5k osób bez challengu) i większość osób jest do niego pozytywnie nastawiona. Może po prostu jesteś cebulą, która ma 'bul' dupy ponieważ zarabia na tym hajs, a Ty nadal chodzisz do gimbazy i żebrzesz kase od starych? Nie pozdrawiam i bez odbioru.

Tutaj nie o to chodzi.. Koleś dostał bana za bola (chyba pół roku temu) właśnie przez znajomości Disa w Riocie. Teraz zakłada temat żeby wypłakać się tutaj publicznie i powiedzieć że jest wyboostowanym D1 podczas gdy on nigdy uczciwie high elo nie osiągnął. Internetowy bandyta. Tyle.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Burn ten płacz na forum konta ci nie zwróci

Przeciez takie konta sa warte tyle co firmowe majtki na straganie a chodzenie w tej samej bieliznie kazdego dnia jest niezdrowe.

Według mnie powodów jest dość dużo. Zaczynając od tego, że kupił levelowane konto które nie należy do niego, na dodatek było ono levelowane w użyciu o program Bot of Legends. Więc Dis hejtujący BoLa, sam teoretycznie stał się takim graczem. Na dodatek Riot może go podejrzewać o używanie Drop Hacka, tudzież Boostingu konta. Jakby tego było mało Dis strasznie agresywnie odnosił się dzisiaj do osoby która zdrop hackowała jego grę, nawet groził mu śmiercią. A wiemy jak Riot walczy z toksycznymi graczami, więc również za to mógł skończyć jak kiedyś IMba. Co wy o tym sądzicie?

PS: Dis został wyrzucony z ESL jakiś miesiąc temu, i do tej pory okłamuje swoich widzów że nie castuje LCS i innych turniejów ESL, dlatego, że Leo z Tybkiem są w studiu. Szkoda tylko, że Mayor Lag już dawno temu zajął się Disem i tym jak promuje on Bot of Legends. Może mu płacą za reklamę?

Tak jak napisales, zostal wyrzucony z ESLa i to juz jakis czas temu, niestety na oficjalnym forum league of legends panuje samowolka i tematy, w ktorych znajdowaly sie wszystkie informacje nt toksycznosci disa, jego lamania regulaminow/kodeksu przywolywacza sa szybko zamiatane pod dywan.

z OP.GG

Ladder Rank 121,890 (11.7% of top) Previous summoner name: floeyrustily93 (7 days ago)

jak widac summoenr nick raczej nie pasuje do Disa -konto zostalo kupione na czarnym rynku badz wylevelowane botem (np bot of legends), co jest niezgodne z regulaminem wiec ban jak najbardziej zasluzony.

Opublikowano

Ludzie są zj*bani beczą jaki on unskill a większość max goldze siedzi i zazdrości, że się wybił. Tym że go hejtujecie drophackujecie pokazujecie na jakim poziomie jesteście skoro jest taki low to niech sb gra i zobaczymy dokąd dojdzie. Nie podoba się nie oglądać proste :)

Ps nie jestem jego fanem ani anty fanem. Mam po prostu mózg

Opublikowano

Dis kolejny raz okłamuje widzów w 1:19, mówi że konto miało niecenzuralny nick. (Konto wylevelowane BoLem).

z OP.GG

Ladder Rank 121,890 (11.7% of top) Previous summoner name: floeyrustily93 (7 days ago)

floeyrustily93 - Niecenzuralny nick?

Kolejne kłamstwo Norbi.

bo ty jesteś idealny, sam uzywasz tego gowna BoLa.

Opublikowano

Dobra czas na mnie. Kiedyś nienawidziłem Dis'a, ale od niedawna zacząłem go oglądać i jest całkiem spoko. Rozumiem tą sprawę z tym lvlowanym kontem, kupionym i zrobiony na bocie, ale... Czy warto robić taką aferę i taki ból dupy na pół strony? Moim zdaniem nie, dostał bana słusznie/niesłusznie jego sprawa a wy drzecie się jak małe dziewczynki "hahaha co za pie***ła", "j***ny cwel należało mu się", "głupi c**j" ALBO "czepiacie się go bo coś osiągnął", "wy jesteście w goldzie i tylko d*** drzecie na disa", "ma 7000 tys. widzów a wy płaczecie, że na tym zarabia".

Mam 15 lat wy możecie mieć nawet 17-19 ale chociaż zastanowilibyście się po co tak piszczeć jak z tą sprawą z Nitrusiem. Naprawdę szkoda na to patrzeć. Jednak polskie community jest mało warte.

Moim zdaniem wszystkie takie tematy powinny być zamykane i przenoszone do kosza.

Deadboy

Opublikowano

Według mnie powodów jest dość dużo. Zaczynając od tego, że kupił levelowane konto które nie należy do niego, na dodatek było ono levelowane w użyciu o program Bot of Legends. Więc Dis hejtujący BoLa, sam teoretycznie stał się takim graczem. Na dodatek Riot może go podejrzewać o używanie Drop Hacka, tudzież Boostingu konta. Jakby tego było mało Dis strasznie agresywnie odnosił się dzisiaj do osoby która zdrop hackowała jego grę, nawet groził mu śmiercią. A wiemy jak Riot walczy z toksycznymi graczami, więc również za to mógł skończyć jak kiedyś IMba. Co wy o tym sądzicie?

PS: Dis został wyrzucony z ESL jakiś miesiąc temu, i do tej pory okłamuje swoich widzów że nie castuje LCS i innych turniejów ESL, dlatego, że Leo z Tybkiem są w studiu. Szkoda tylko, że Mayor Lag już dawno temu zajął się Disem i tym jak promuje on Bot of Legends. Może mu płacą za reklamę?

No, wreszcie ktoś porządnie opisał sprawę, dzięki ;)

BTW, jak disunio tak wyzywa ludzi od raków, życzy śmierci, to może niedługo posunie się do treści nazistowskich, zastąpi Rowling i napisze książkę pt. "Harry Potter and the Gas Chamber" ;)

Opublikowano

Powiedziałem co i jak.

Boze spierdalaj, jak chcesz sie wybic na disie to idz gdzies indziej a nie wrzucaj tego tutaj....

@topic

Wiekszosc ludzi  gra na bolu, kupuje refki i nagle wielki bol dupy..., ale w kazdym razie na osobe publiczna(?) to zbytnio nie odpowiada

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

bo ty jesteś idealny, sam uzywasz tego gowna BoLa.

Juz nie uzywa i dlatego jest d5 0 lp xDDDD

@antyszymico

Ja tam mam wylevelowane botem i do tej pory nikt sie nie przywalil.

Opublikowano

Powiedziałem co i jak.

Levelowanie konta to jakieś 2 tyg. grania z exp boostem po ok. 7h dziennie. Z pewnością każdy robiąc smurfa się na to zdecyduje. Kupienie konta nie jest legalne, ale i tak wszyscy się na to decydują, bo granie z low lvlami jest tylko stratą czasu. Śmieszy mnie jak bolowiec #SeleX twierdzi, że Dis staje się częścią społeczności BoLa, bo kupił konto xD . Zresztą Dis powiedział, że mail przyszedł, ale nie ma tam powodu zbanowania.. widocznie sam nie wie, że rok bana ma znaczenie. "Grożenie śmiercią może być powodem zbanowania" - faktycznie, szkoda, że nie pisał tego w grze, ale na streamie, a tam może mówić co chcę, bo nie należy już do firmy Riot Games.. Pomijając ten cały bullshiet jaki zawarłeś w tym filmie, to reszta jest prawdą.. Szkoda tylko, że ten filmik tworzy osoba, która oszukiwała swoich widzów, że nie gra na BoLu.. nie ma to jak oszust krytykuje oszusta. 

Być może ten post wygląda jak płacz jakiegoś fanboya, ale tak nie jest. Disa nie oglądam prawie wcale, ale zainteresowałem się serią "unranked to challenger". Denerwuje mnie to jak SeleX próbuje się wybić mszcząc się na Disie za słusznie zbanowane konto (SeleX1337) . To co nagrałeś nie jest obiektywną opinią, bo sam nienawidzisz tego człowieka od czasu kiedy zbanował ci konto, jest jedynie teorią spiskową z dodatkiem paru kłamstw żeby go oczernić. Tyle z mojej strony na temat tego filmu.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Selex to j****a bezmózga k***a, dla takich jak on powinny powstać osobne państwa, w których mógłby j**** debilizmem na prawo i lewo a nie oszałamia spierdoleniem normalnych ludzi.

Opublikowano

Selex to j****a bezmózga k***a, dla takich jak on powinny powstać osobne państwa, w których mógłby j**** debilizmem na prawo i lewo a nie oszałamia spierdoleniem normalnych ludzi.

a ty pewnie siedzisz przed kompem całe wakacje i co chwilka przelewasz swojemu idolowi dolarka albo dwa i czujesz się dumny że mogłeś go wesprzeć, czyt. kłamcę i hipokrytę. (nie) pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...