Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak rozwalić głośniki, tak dobrze widzisz... jak rozwalić...

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój stary cały czas słucha muzyki z przed 10-20 lat na głośnikach które mają taką gowniana jakość ze boli mnie od tego głowa... Żadna rozmowa nic nie daje. Da się jakoś je rozwalić by nie było widać ze coś majnstrowalem i najlepiej żeby popsuly się podczas korzystania. Dodam że ojciec zna się na sprzęcie elektrycznym, wiec słabo uszkodzone będzie umiał naprawić a coś podejrzanego typu przeciety kabel to się kapnie

graphic.png
Opublikowano

Zalanie głośnika raczej nic nie da i jest zauważalne. Możesz albo poprzecinać kable w środku (rozebrać je i w możliwie mało widocznym miejscu je uciąć) albo po prostu spróbować je spalić (max głośność, o ile dobry wzmacniacz to długo nie będziesz czekał).

Opublikowano

Najlepszym sposobem będzie chyba spalenie tych głośników, nie dotykaj ich itp. podłącz pod jakiś porządny zmacniacz i włącz hardbass'a na godzinke powinny siąść. Jeżeli nie chcesz, żeby było tak głośno słychać to po prostu przykryj je kocem czy nałóż na nie jakiś karton. Albo kup tacie słuchawki 

Opublikowano

Najlepszym sposobem będzie chyba spalenie tych głośników, nie dotykaj ich itp. podłącz pod jakiś porządny zmacniacz i włącz hardbass'a na godzinke powinny siąść. Jeżeli nie chcesz, żeby było tak głośno słychać to po prostu przykryj je kocem czy nałóż na nie jakiś karton. Albo kup tacie słuchawki

Najlepsze jest to ze ma słuchawki, ma również olbrzymi talent do denerwowania innych, jest może jakiś sposób by popsuly się kiedy będzie korzystać z nich?

graphic.png
Opublikowano

Możesz odlutować kabelek w środku i położyć go na styk. Po jakimś czasie z powodu wibracji powinien spaść z tego styku i masz wtedy magicznie popsute głośniki ;)

edit:

źle przeczytałem i myślałem że się nie zna :D

Możesz naderwać membrane to będą tak charczeć że nawet on nie będzie słuchał.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...