Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Do Wr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiele osób skarży się ze nie może założyć konta do wr na gamefirst, dlatego postanowiłem dać wam konto. Co prawda 1 lvl, ale dla kogoś, kto potrzebuje konta na pewno się przyda :)

Login ciacho001

Hasło torcik01

Pozdrawiam Frejus!

Opublikowano

wiesz co ja jakos bez problemu moge zakladac konto nawet dzis se zalozylem nie potrzebnie im dales bo zaraz beda mowili ze nie moga sie zalogowac a wiesz dlaczego bo ten kto byl 1 to gra na tym koncie i zmienil haslo o 100% i ci beda dawali - ja ci nie dam tylko mowie o tym i nie pisze po wyraznie bo nie mam tera czasu

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

@up

Jesteś mądry koleś o.O.Jakim cudem zmienią skoro nie podał odpowiedzi do konta?Główka pracuje...

@topic

Wątpię czy ktoś skorzysta, każdy by wolał dostać na tacy 50lvl z retail famasem ;p.(Przykład taki)

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

Peter221pl skoro umiesz założyć konto to się ciesz, ale polowa ludzi nie umie ;/ i to właśnie dla nich jest to konto ;)

Opublikowano

Żaden problem założyć konto jak się jest doświadczonym. Tak to trzeba pamiętać o różnych szczegółach dotyczących zakładania... Lub poprosić kogoś innego o założenie.

@topic: Nikt ci nie zagra na tym koncie bo podałeś passy wszystkim i każdy wie to samo, więc szkoda czasu na exp kogoś chara jak się nie ma wszystkich informacji do niego. Jeśli chcesz robić konta dla innych to niech się do ciebie zgłaszają pojedyncze osoby na priv i tam im twórz z full info. :)

@Peter221pl:

Skubany ale żeś się spieszył...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...