Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv czy Global? Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2 lata temu grałem na privach typu sunwell potem przeskoczyłem na instanty 80+ nie wieidziałem kompletnie o co chodzi w tej grzę, miesac temu dokładnie wykupiłem battlechesta za 30zł do dodatku cataclysm a wiec wbicie 70 poziomu ( chyba ze wyzej to mnie poprawcie) grałem palkiem wbilem prawie 68, dobilem warlocka na 22 i hunterem początki na serwerze Outland bardzo wciągnęła mnie gra gdyby nie obóz 10 dniowy w trakcie trwania wowa zaś bym wbił każda postacią 70 :) Bardzo spodobał mi się klimat wybrałem pvp ze względu na to iż uwielbiam ten rodzaj makamentu w wowie. Dodam że w 1,5 dnia dobiłem 36 palka na innym serwie ;d for fun. Oceniam tą grę bardzo wysoko mianowicie jest kilka elementów które różnią się z ostatnimi latami tej gry. Klasa palladyn jest wybitna, leczenie, dmg ze spelli składam prawię każdego no chyba że trafie na kolesia który ma eq pozłacane. Tyle tych questów, serwer Outland bardzo zaludniony z przewagą po stronie Alliance lecz Horda daje znaki. Podsumuwując polecam globala na prywatnych serwerach jest za mało ludzi nie ma tego dreszczyku emocji że Cie ktoś zatakuję zaa krzaków. Na prywatnych serwerach można dostrzec wiele bugów w ten sposób serwer pada na kilka godzin i koneic grania polecam. Obecnie na allegro mozesz wykupic battlechesta za 30zl na allegro na 30 dni do wbicia 70 jeżeli Ci sie spodoba to dokupisz dodatek jesli nie to twoja decyzja. Poogladaj www.twitch.tv mniej wiecej jak to wyglada. Mam nadzieję że pomogłem.:)

Edytowane przez Rillander
Opublikowano

Gralem wczesniej na privach . Masa questow zbugowanych, pustki. Kupilem sobie complete packa i jestem zadowolony. Dostalem w gratisie miesiąc grania i teraz za 90 zł kupilem sobie kolejne 2 ms. Wedlug mnie, bardzo sie oplaca. Gram na burning legionie i gra jest super

Diss_Stream.png

Opublikowano

2 lata temu grałem na privach typu sunwell potem przeskoczyłem na instanty 80+ nie wieidziałem kompletnie o co chodzi w tej grzę, miesac temu dokładnie wykupiłem battlechesta za 30zł do dodatku cataclysm a wiec wbicie 70 poziomu ( chyba ze wyzej to mnie poprawcie) grałem palkiem wbilem prawie 68, dobilem warlocka na 22 i hunterem początki na serwerze Outland bardzo wciągnęła mnie gra gdyby nie obóz 10 dniowy w trakcie trwania wowa zaś bym wbił każda postacią 70 :) Bardzo spodobał mi się klimat wybrałem pvp ze względu na to iż uwielbiam ten rodzaj makamentu w wowie. Dodam że w 1,5 dnia dobiłem 36 palka na innym serwie ;d for fun. Oceniam tą grę bardzo wysoko mianowicie jest kilka elementów które różnią się z ostatnimi latami tej gry. Klasa palladyn jest wybitna, leczenie, dmg ze spelli składam prawię każdego no chyba że trafie na kolesia który ma eq pozłacane. Tyle tych questów, serwer Outland bardzo zaludniony z przewagą po stronie Alliance lecz Horda daje znaki. Podsumuwując polecam globala na prywatnych serwerach jest za mało ludzi nie ma tego dreszczyku emocji że Cie ktoś zatakuję zaa krzaków. Na prywatnych serwerach można dostrzec wiele bugów w ten sposób serwer pada na kilka godzin i koneic grania polecam. Obecnie na allegro mozesz wykupic battlechesta za 30zl na allegro na 30 dni do wbicia 70 jeżeli Ci sie spodoba to dokupisz dodatek jesli nie to twoja decyzja. Poogladaj www.twitch.tv mniej wiecej jak to wyglada. Mam nadzieję że pomogłem. :)

Nie lepiej wbić jedną postać na max lvl i nią nauczyć się grać? Jak gra się kilkoma postaciami na raz to później nic się nie ogarnia, szczególnie jak jest się początkującym graczem. Jak kupiłeś battlechesta to mogłeś osiągnąć 85lvl...

Co do tematu:

Jakieś 2/3lata grałem sobie na privach i pewnego dnia kupiłem sobie battlechesta i mopa, wbiłem 90lvl monkiem, zrobiłem kilka raidów i od tamtego czasu nie gram w wowa bo stare postacia na privach skasowalem, a podobno na globie jest "inna gra" "to nie to samo| itp itd. jednak to jest TA SAMA GRA I TO SAMO, tylko jest inny dodatek i 0 błędów, chociaż ja się z tym nie zgodzę. Jak Ci jest dobrze na privach to nie zmieniaj serwera i tyle, ja prawdopodobnie wrócę do wowa na nowy dodatek, pozdro.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Po Blizzconie ma być premiera Warlords Of Draenor, dlatego też sugeruje poznać grę na privach, a potem iść na globa.

11.13.2014 premiera WoD będzie, więc masz czas by poznać grę na privach.