Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odradzanie się gracza.

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś przydarzyła mi się bardzo dziwna sytuacja otóż gdy zaatakowałem gracza ((postać katarina)) zbiłem mu HP do 0 i ja myśląc iż go pokonałem wracam już powoli do dalszego grania ale zauważyłem że nie zaliczyło mi tzn nie było pisane że "xxx pokonał xx" myślę sobie co jest, wracam tam gdzie zabiłem gracza i zauważam jak się podnosi i biegnie w stronę swojej bazy, tak bez niczego wstała jak gdyby nic i poszła sobie. Co to może być? prawdopodobnie jest to BoL czy się mylę ?

Opublikowano

BoL nie ma czegoś takiego. Być może postać miała Guardian Angela, lub Zilean uratował ją ultem ;-)

Otóż właśnie nie miał tego itemku bo patrzałem na TAB'ie.

Uczeń
Opublikowano

Pokaż lolkinga z tej gry i będziemy mogli ocenić czym to było spowodowane. Najprawdopodobniej był to pasyw z Guardian Angela (Anioła Stróża), lecz możliwe też jest że w jej teamie był Zilean który użył na niej ulta.

Nie ma (i raczej nigdy nie będzie) skryptu/cheatu który pozwalałby na nieśmiertelność.

Opublikowano

Zobacz sobie na lolking.net z kim byl w teamie . Jak byl z Zileanem to pewnie ulti na niego rzucil .

MC KONDUKTOR 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...