Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać ?

GuardianS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam pytanie a mianowicie czy warto wracać do Crossfire ? 

Gdy ostatnio grałem ok rok temu może trochę dłużej grało bardzo wielu graczy używających programów ułatwiających grę typu : aim , wh czy no recoil 

Czy sytuacja się poprawiła chodzi mi o  serwer globalny dla polaków bo z tego co mnie pamięć nie myli na serwerach NA już PL nie może zrobić konta.

I co do samych bronni czy dajmy na to ,że  AK różni się od złotego/srebrnego AK obrażeniami czy tylko wyglądem? 

Opublikowano

Co do "ulepszaczy" i ludzi korzystających z nich, to na TD, Predator i innych wielu mapach są nadal. Jedynie, gdzie ich się rzadko spotyka, to na SD, nic poza tym, są wszędzie na innych mapach. Pod tym względem nie warto wracać.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

NIE
Mam ogromne doświadczenie na cf na jak i na cf eu .

Skonczylem gre 2 miesiace temu sprzedalem oba konta za grube pieniadze i bardzo sie ciesze ze z tym skonczylem

Zaczynam od zera nie ma sensu, nie wybijesz sie na dodatnim kd przez cheaterow ktorzy sa wszedzie.

Jedynie pozniej na wyzszych rangach ( mam na mysli cpt / maj ) gdy masz stala ekipe na ts3 i gra sie praktycznie same cw to jednak sie oplaca wrocic.

Troceh brakuje tych cw, jednak cf ma cos w sobie ;p

Odpowiedz sobie sam jezeli wiesz ze osiagniesz duzo to wroc bo warto dla ekipy i cw, jezeli jestes sezonowym graczem na 2 miesiace, NIE wracaj, Szkoda nerwow na hackerow i na idotow ktorzy niechca ich kickac bo pomagaja im zrobic daily misons 

Pzodrawiam

x

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja myślę że warto wrócić bo jest dużo aktualizacji i ogólnie fajna atmosfera a ,że czasem trafi się na hackera to drobnostka można się go łatwo pozbyć z rozgrywki :)

2lw59y0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...