Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbierać czy kupować?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 28 sierpnia do 1 września, będzie długi weekend z większymi liczbami PZ za gry.

I tu pytanko.

Bo mam już 1400 PZ znowu, to mógłbym kupić Morganę lub coś. Zbierać dalej i kupić coś konkretnego czy kupić teraz jakiegoś chara?

Opublikowano

No to przeciez zalezy od tego jakiego championa chcesz, Morgana bardzo dobra, jeśli lubisz grac na supportach, lub czasem skontrować coś na midzie to jak najbardziej fajna postać.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

No fakt, ale trzeba zrozumiec ze to calkiem inne role. Jesli mainujesz supporty to po co Ci te wymienione wyzej? Jesli jest inaczej to polecam kupić Ahri, wedlug mnie bardzo dobra postać do mainowania i wciąż mocna.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Polecam kupić większą fazę gry będziesz miał grając paroma postaciami za 1350-3150 niż jedną za 6300.

A i jeszcze odniosę do jednego słowa , które napisałeś a mianowicie "konkretnego" w LoL'u droższe nie znaczy lepsze :)

Opublikowano

Wiecie mój plan jest taki przynajmniej do końca roku, by kupić wszystkich championów za 1350 i kilku jeszcze za 3150 lub 4800. Tych za 6300 zostawię na koniec, bo kiedyś jak zacząłem grać to zrobiłem faila i Varusa kupiłem. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...