Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Cyst2 - Bogowie

Dranny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|

|

|

|

|

336841407935410974497.png

Pierwsze ss'y. Wybraliśmy bogów!

Bogowie, będą związani nie tylko z fabułą, ale też w znacznym stopniu zmienią grę, nie tylko PVP ale również wyprawy na bossy.

Zobaczcie, co przygotowaliśmy!

Bóg wojny Kun-Shu

698841407935455974497.png

Jego podstawowym atrybutem jest siła.

Bóg młodości Dize

529111407935502974497.png

Jego podstawowym atrybutem jest zręczność

Bogini życia Neila

300631407935658974497.png

Jej podstawowym atrybutem jest witalność

Bogini mądrości Lauren

489891407935568974497.png

Jej podstawowym atrybutem jest inteligencja.

Oto wszyscy czterej bogowie! Mamy nadzieję, że przypadną wam do gustu!

Pozdrawiamy, Twórcy projektu Cyst2.

Opublikowano

Jak na razie widze to tylko jako karty do gry:] w jakim sensie maja one nam "pomóc" w grze. Co one wniosą do samej gry?

Opublikowano

Tak jak wcześniej wspomniałem będą one występowały w fabule, ale poza tym każdy z bogów ma wbudowany podstawowy atrybut (kolejno od góry: siła, zręczność, witalność, inteligencja). Będzie można rozwijać swoją wiarę zwiększając tym samym atrybut od boga (+ parę inteligencji, siły, itd. - w zależności od boga). Jeżeli uda nam się podjąć współprace z jednym z cenionych przez graczy grafików 3d będzie cień szans, że bogowie będą w grze dostępni jako npc :)

Opublikowano

Co to ma jak na razie wspólnego z grą metin2? 

Wydaje mi się, że zupełnie nic. Jak będziecie mieli się czym pochwalić na poważnie, to wtedy zakładajcie nowe tematy. 

Szczała.

footer_logo.png

Opublikowano

Ahh te nazwy serwerów, nie spodziewałem się, że ktoś kiedykolwiek nazwie swój serwer pryszczem.

Tak na przyszłość, radzę sprawdzić czy nazwa serwera nie ma złego znaczenia w innych językach.

Opublikowano

Spoczka kopia widzę ktos w PoE gra.. jakies 24h temu pojawił się tam system z bogami.Gdzie kazdy bog zwieksza statyski,pozwala craftowac itemy oraz szkoli nowa umiejetnosc.

Do tego ta zajebista nazwa serwera : < . >

Opublikowano

Ahh te nazwy serwerów, nie spodziewałem się, że ktoś kiedykolwiek nazwie swój serwer pryszczem.

Tak na przyszłość, radzę sprawdzić czy nazwa serwera nie ma złego znaczenia w innych językach.

aż musiałem sprawdzić xD

9835514080146361049127.png

po za tym pkt. regulaminu brzmi:

19. Zakaz umieszczania SS'ów oraz filmów nie związanych z grą Metin2.

Ja nawiązania do Metina nie widze. Widze tylko jakieś ss'y z innej gry nie wiem jakiej i chu*ową ramke xD

Zresztą jestem ciekaw jak to zastosujecie w Metinie.

@Phoenix. pkt.19 report

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...