Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o LG L40?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zamierzam kupić jakiegoś smartfona, jednak trudno znaleźć taki dobry z androidem, z dobrym procesorem oraz żeby był nie drogi. Znalazłem niedawno info o L40. Teoretycznie pisze że za tę cenę jest dobry i wg mnie nie jest drogi bo kosztuje 319 zł :)

Ale wolę się zwrócić do was z pytaniem: co sądzicie o nim? W internecie piszą dużo dobrych jak i złych opinii więc wolę żebyście napisali czy warto kupić za tą cenę ;)

Może ktoś go już użytkował to tym bardziej zapraszam do udzielenia swej opinii :D

Opublikowano

Na pewno nie jest to telefon do grania w wymagające gry - wyklucza go słaby ekran 320 x 480 p. RAMu także nie ma za dużo, bo tylko 512 mb, ale system 4.4 jest zoptymalizowany właśnie pod taką ilość, więc system powinien działać dobrze. Aparat trochę słaby 3,2 mpx. Mimo to, jest to całkiem niezły telefon.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A Kruger & Matz Move KM0402 to dobry model? Co wgl sądzicie o tej mało jak narazie popularnej marce? Czy warta 300 zł?

Opublikowano

A Kruger & Matz Move KM0402 to dobry model? Co wgl sądzicie o tej mało jak narazie popularnej marce? Czy warta 300 zł?

Za tyle masz sgs2 używany.

Opublikowano

@Hardy. no tak ale wolę kupić sb nowy ;) A za tę cenę się nawet opłaca ale nie wiem nic o tej marce więc możliwe że kupię L40 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...