Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bekanie/dojadanie jak usunąć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż chciałbym wyłączyć tak zwane dojadanie jeśli nie rozumiecie o co chodzi już tłumacze.

Od jakiegoś czasu w minecrafcie np. po zjedzeniu steaka automatycznie zjada się drugi (nie wiem po co to dodali) tak czy inaczej nie wiem jak to usunąć a jest to dla mnie bardzo ważne.

Dla tego kto pomoże mi rozwiązać mój problem dam lajka.

Opublikowano

Teoretycznie można by wywalić całą animację na PlayerInteractEvent. Żeby po kliknięciu ppm ze stekiem w łapie wywalało jednego steka i dodawało zawartość foodbaru.

Tylko... Po co? :D

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

Bo w moim przypadku nie chodzi o steaka tylko o "niespotykalny na innych serwerach przedmiot jadalny" natomiast nie chce usuwać animacji jedzenia tylko sam motyw podjadania

Opublikowano

sam motyw podjadania

Nie rozumiem.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

W takim razie można by chyba spróbować wprowadzić cooldown... Ale pewności nie mam.

uExDb2M.jpg

Opublikowano

@2up mniej więcej o to chodzi

Czasem w minecraftcie gdy np. mamy 1 kreske na pasku glodu i wezmy np steka i go zjedzmy i teraz jest szansa ze nasza postac zje sama kolejnego steka i ja chcialbym to usunac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...