Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isrobot

szyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań bo w iSro bawiłem się ostatnio jak SM był za free na forum ^^ Zacznę od tego że chcę sobie troche pobotować a mój Ojciec jest legitem w Silku i nie chce żeby o tym wiedział ^^ Czy jest taka możliwość że ja sobie iSro odpale na jednym userze, wezme zmiane użytkownika i na drugim użytkowniku będzie sobie grał mój Ojciec ? A i jeszcze jedno pytanie co do zamiany 280h => 30 dni. Na allegro jest do kupienia tylko 240h naraz czyli musiałbym kupować 2x zeby móc użyć tej opcji ? Z góry wileki dzięki za odpowiedzi.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Tak raczej mozesz przelaczyc uzytkownika i bedzie chodzil bot, i na allegro musisz kupic 2xBOTA zeby miec 30dni

pZd

athrunkopiayw6.png
... ~5 lat mnie tu nie było... wchodze, pacze, a tu wszystko działa! ^^

Opublikowano
Mam kilka pytań bo w iSro bawiłem się ostatnio jak SM był za free na forum ^^ Zacznę od tego że chcę sobie troche pobotować a mój Ojciec jest legitem w Silku i nie chce żeby o tym wiedział ^^ Czy jest taka możliwość że ja sobie iSro odpale na jednym userze, wezme zmiane użytkownika i na drugim użytkowniku będzie sobie grał mój Ojciec ? A i jeszcze jedno pytanie co do zamiany 280h => 30 dni. Na allegro jest do kupienia tylko 240h naraz czyli musiałbym kupować 2x zeby móc użyć tej opcji ? Z góry wileki dzięki za odpowiedzi.

Tak, na 100% możesz.

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

FusioN Guild - Mars

• Dodaj nową pozycję...