Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

darksiders 2 kilka pytań

Karabe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram w darksiders 2 na ps 3 , jestem już na początku krańca cieni zatem mam kilka pytań

1. Można tak oszukać grę, że na końcu zmienię poziom trud. na apokalipse bo niestety gram na średnim i zaliczy się trofeum,, jeździec apokalipsy ":p ????

2. O co chodzi z tym całym ng + tzn zostanie mi lv i eq ale czy... zostaną np stronice księgi umarłych,zwoje , kamyki , artefakty??

3. Czy ng + na apokalipsie zaliczy mi trofeum jez. apokalipsy?????????

4. Czy przejście tygla na ng + na apokalipsie jest wgl realne czy jednak poz. trudności będzie za wysoki , czy może musiałbym przejść tygla na ng + na easy i potem na apokalipsie normalnie nowy zapis aby zaliczyć bo na ng+ było by za ciężko :( ?

5. Jest ktoś chętny do trofeum podaj dalej bo nie mam komu dac >,<

Sory za double posta ale kompa mam w naprawie a na telefonie nie ogarniam edytowania postow. Jeszcze jedno pytanie bo na końcu podobno ma się wybór czy kontynuować grę czy zacząć ng + to czy można pierw kontynuować aby ogarnąć resztę zadań po czym zacząć to ng + czy to już będzie że tak powiem nieaktualne :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...