Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - pytania

kubinho100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po kilkuletniej przerwie chciałbym wrócić do gry w WarRocka. 
Mam pytanie odnośnie gry, jak wygląda sprawa z Retailami? 
Jak/gdzie kupić perm bronie? I jakie najbardziej się opłaca?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Bronie na perma są i jest ich dużo.

http://pl.warrock.nexoneu.com/Shop/Item

Znajdziesz je tutaj ^

Są to bronie z dopiskiem <nazwa broni> 8TH PKG

Moim zdaniem najbardzie opłacalne bronie to vector, K1 oraz l85a1. Cena niestety jest 25k NX i na dodatek co miesiąc musisz kupować 8th slot (2500 NX).

M249 - jeżeli grasz a bg

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

na start dostajesz retaile na p90, medic kit2, flash bang, i mp5k

a co do retaili co mozna kupić to sa po 25k nx ale czasami jest wyprzedaż -30 albo -40%

Opublikowano

Zawsze grałem na CQC i głównie zamierzam tam grać :)
No to sobie trochę poczekam na wyprzedaż.

A co do kupowania NX - można kupować na Allegro? Bo jest np. 20500 NX za 65zł przez DaoPay, a na stronie "Doładuj Nexon Cash" kosztuje to 25 Euro ~ 100 zł, jest to legalne?

Opublikowano

Zawsze grałem na CQC i głównie zamierzam tam grać :)

No to sobie trochę poczekam na wyprzedaż.

A co do kupowania NX - można kupować na Allegro? Bo jest np. 20500 NX za 65zł przez DaoPay, a na stronie "Doładuj Nexon Cash" kosztuje to 25 Euro ~ 100 zł, jest to legalne?

Legalne, ja tam kupuję od pół roku i zero problemów. Koledzy z klanu też ;)

Jeżeli chodzi o kupowanie z allegro to tylko i wyłącznie opcja DAOPAY ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Legalne, ja tam kupuję od pół roku i zero problemów. Koledzy z klanu też ;)

Jeżeli chodzi o kupowanie z allegro to tylko i wyłącznie opcja DAOPAY ;)

Na Allegro jest tylko opcja DaoPay do WR jak widzę :) Kiedyś jak grałem w WoTa to wiem, że były afery z płatnościami kradzionymi kartami kredytowymi i się bany dostawało, to potem to znikło i też do WoTa teraz tylko DaoPay :)

Dzięki za odpowiedzi :) 

Który pakiet się najbardziej opłaca kupić? Bo wychodzi mi że 2x pakiet 20500 (41000 NX) kosztuje 130zł, a 3x pakiet 16400 (49200 NX) kosztuje 146,97 zł. Więc chyba taniej i lepiej wyjdzie kupić 3x 16400. 

Opublikowano

Jeżeli do wydania masz 150 zł max to tylko i wyłącznie 3x 16,4k nx

Jest jeszcze opcja mopay, ale tego nie polecam ... Nie wpiszesz kodu na czas i musisz dopłacać.

MAL

Opublikowano

Jednorazowo teraz właśnie mam 150zł, jednak co miesiąc będę doładowywał te 16,4k NX za 49zł. Chociażby na Premium Gold, 8th Slot, i reszta się będzie zbierać na jakieś retaile. :)
A mam jeszcze pytanko, czy dobrze zrozumiałem, jak wykupię ten retail to jeszcze muszę 8th slot wykupić? Bo tam w zestawie nie ma? 
No i jeszcze drugie pytanko, jak kupię np Vectora na Medyka i skończy mi się okres 8th slota (po 30 dniach) to usunie mi się retail jak nie w porę doładuję 8th slota? Czy będę go miał w magazynie i będę mógł normalnie dodać jak wykupię ponownie 8th?

Opublikowano

Jednorazowo teraz właśnie mam 150zł, jednak co miesiąc będę doładowywał te 16,4k NX za 49zł. Chociażby na Premium Gold, 8th Slot, i reszta się będzie zbierać na jakieś retaile. :)

A mam jeszcze pytanko, czy dobrze zrozumiałem, jak wykupię ten retail to jeszcze muszę 8th slot wykupić? Bo tam w zestawie nie ma? 

No i jeszcze drugie pytanko, jak kupię np Vectora na Medyka i skończy mi się okres 8th slota (po 30 dniach) to usunie mi się retail jak nie w porę doładuję 8th slota? Czy będę go miał w magazynie i będę mógł normalnie dodać jak wykupię ponownie 8th?

JA robię tak samo :D

Pierwsze pytanie:

Tak co miesiąc musisz kupować 8th slot, w zestawie go nie ma.

Drugie pytanie:

Nie usunie Ci się on, będzie czekał, aż kupisz 8th slot ;)

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...