Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm za nic.

kamildruid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem perma za uzywanie hacków pisałem 2 razy do suportu hi-rez i dostałem automatyczną odpowiedz gdzie były podane linki jaki punkt regulaminu mogłem złamać po przeczytaniu wszystkiego wynika że jedyne punkty które złamałem to bycie AFK ale to grozi tylko stratą goodwill i to że nie można przez jakiś czas grać w tryby za które sie dostaje favor chciałbym wiedzieć czy moge coś zrobić żeby to konto odbanować z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Cały czas pisz do nich, może to już któryś Twój ban i na to wychodzi, że perm.

Napisz żeby Ci dali dowody na to, że złamałeś jakiś punkt w regulaminie i może coś z tego będzie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ale z was znawcy :> Perma dostałeś zapewne za częste wychodzenie z gry lub może użyłeś starego hacka do smite :) Raczej ub nie dostanie ponieważ zostałeś zbanowany przez maszynkę ;)

Opublikowano

Ale z was znawcy :> Perma dostałeś zapewne za częste wychodzenie z gry lub może użyłeś starego hacka do smite :) Raczej ub nie dostanie ponieważ zostałeś zbanowany przez maszynkę ;)

ale za za częste wychodzenie z gry dostałbym bana na 3 dni a hacki ja gram dla zabawy a nie hack i jestem op 

Opublikowano

"wynika że jedyne punkty które złamałem to bycie AFK"
Używałes hacków, a przynajmniej tak napisał hi-rez, od tego się nie odwołasz za chiny.. ja aktualnie też mam bana, ale za flame i nawet z tak lekkim przewinieniem jak moje, nie chcą kompletnie słuchać moich tłumaczeń.
Także zostaje Tobie tylko zrobienie nowego konta i przestanie używania hacków :P

Opublikowano

"wynika że jedyne punkty które złamałem to bycie AFK"

Używałes hacków, a przynajmniej tak napisał hi-rez, od tego się nie odwołasz za chiny.. ja aktualnie też mam bana, ale za flame i nawet z tak lekkim przewinieniem jak moje, nie chcą kompletnie słuchać moich tłumaczeń.

Także zostaje Tobie tylko zrobienie nowego konta i przestanie używania hacków :P

ale nie uzywam hackow :D może kiedyś do metina ale to dawno :)

może zaczne grać w lola tam nie dostane bana za nic

Opublikowano

tam jedynie co to dostaniesz blokadę na pisanie na sayu na kilkadziesiąt/kilkaset gier za darmo :P.

Wyeliminowano ten problem w ostatnim patchu.
Opublikowano

za darmo banow nie rozdaja? ja dostalem 3 miesiace temu bana za uzywanie hackow, a gralem moze 1 dzien.... z niczego nie korzystalem z zadnych hackow, nie afczylem i wgl i mam perma....

dowodow mi nie przyslali tylko punkt z regulaminu tyle z tego....

za darmo nie rozdaja jaka glupota-.- ja dostalem, i co?

Opublikowano

Bana też dostałem wczoraj ;p Pograłem sobie 2 dni i nagle zostałem zbanowany :P Chyba twórcy Smite nie lubią kiedy ktoś gra w ich grę :P

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

W smite mam kilka kont i żadnego mi nie zbanowali :> Wmawiajcie sobie że nic nie zrobiliście. Jeszcze nigdy nie widziałem żeby w smite dawali bana za to że tylko grałeś.

Opublikowano

dobra widze ze ty nic nie rozumiesz... gralem zaledwie jeden dzien i dostalem bana....

nawet do glowy mi nie wpadlo zeby grac na wspomagaczach bo to psuje gre i nie daje przyjemnosci z rozgrywki a po za tym tylko cieniasy graja na botach itp....

Ban za darmo dziekuje dobranoc :)

Opublikowano

No i co z tego że grałeś jeden dzień ? Dostałeś bana z automatu czyli coś musiałeś zrobić. Może nadmiernie feedowałeś, przeklinałeś , wychodziłeś z gry.

Opublikowano

kkiedys w fazie beta byl jakis czit do smite;a i to dzialalo tak ze jak zbanowali cie na tym koncie co czitowalo sie, to potem niby wylaczylem czita i po kolei jak logowalem sie na inne konta to wszystkie inne konta tez po kolei po IP mi banowalo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...