Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked to diamond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wymyśliłem żeby zagrać na bolu od zera do diamentu  jakie polecacie  skrypty prócz casio? i have sac:r and evadee vip prodiction oszczędźcie sobie odpowiedzi typu na bolu jesteś zerem proszę o sensowne odpowiedzi 

Opublikowano

sac:r +trista mech przyjemnie mi sie gra myślisz że tak ugram czy dokupić tego mma i czy warto dokupić do płatne prodiction czy tym też ugram? 

Sac:r + trist mechanics to dobra alternatywa dla mma+proseries więc jak najbardziej może być. A tak ogólnie to zdajesz sobie sprawę z tego, że BoL nie wygra gry za ciebie?

Opublikowano

trista mech ładnie kosi vayne też będe grał zastanawiam sie tylko nad skryptem do syndry pentakill bedzie okey?

Tylko i wyłącznie Pentakill Syndra by Sania, bo Beasty outdated.

Nie zapomnij o EzEvade bo jak wjebiesz się w parę skillshotów to jesteś RIP na adc

@edit: aha, jeszcze polecam Xerath MehAIO

Opublikowano

Sac:r + trist mechanics to dobra alternatywa dla mma+proseries więc jak najbardziej może być. A tak ogólnie to zdajesz sobie sprawę z tego, że BoL nie wygra gry za ciebie?

spokojnie wygra, brain.lua ma sie.

reborn v84+ pstrist może być. A i ps ponoć free do końca 1.0

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mam evadee :) xerath oczywiście też właśnie grałem na hondzie i bugowało mi cos w i rzucało do tyłu xD

a czyli ja mam platne ps tylko poprostu są darmowe teraz tak?

mam chyba wersje 83v reborn a mam płatna jak zrobic ta 84?

Opublikowano

Ja mam chyba wersje reborn 84v napisz na pw to dam ci ale moge sie mylić bo nie sprawdzałem jaką wersje mam bo nie było potrzeby.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

musisz aplikacje napisać aby przyjeli Ciebie do testow innej opcji nie znam.

Kata tez jest dobra do diamentu 

a dużo sie różni od 83? i prosiłbym o linka gdzie moge to podanie napisać kata sinster blade zapewne działa na unrankedach dobrze tylko troche pomysla za dużo stunow i nie ma ulti

Opublikowano

a dużo sie różni od 83? i prosiłbym o linka gdzie moge to podanie napisać kata sinster blade zapewne działa na unrankedach dobrze tylko troche pomysla za dużo stunow i nie ma ulti

trzeba się w odpowiednim momencie wbijac, ogolnie trzeba dobrze znac postacie. ja takiego maokaia spokojnie zoralem na platynie.

Nie wiem, ale tu masz linka: http://botoflegends.com/forum/topic/22711-test-environment-reborn-r84/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Top: Ryze(rttc/the rogue mage), Irelia (są free dobre dla niej), Cassio (składasz roa pierwsze i możesz orać)

Jungle: LeeSin (BH LEE SIN dobrze ora)

Mid: MehAIO (Xerath, Orianna,), Pentakill Syndra by Sania, BIoZed, Cassio

ADC: Vayne (sac:r wbudowany skrypt dobrze działa, ewentualnie mma + vma) Tristana (sac:r + ps/mechanics) Kog'maw(sac:r + ps)

Supp: AWA Morgana, MehAIO Blitz, Prince Thresh (jakiś darmowy też jest dobry).

Wczoraj na moim smurfie grałem 6 gier Xerathem i 6 win, w pierwszych 6 placementach. Najlepsze, że na 4 z 6 gier goście odrazu na mnie brali ahri, bo "najlepsza kontra". Xeratha można instalockować na mida, najciężej będziesz miał tylko na Talona/Zeda.

MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...