Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z chatem.

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gdy wchodzę do lobby na chacie pisze łączenie z chatem i tak cały czas.

Bardzo utrudnia to wybór postaci i lane. Proszę o fast odpowiedzi.

+ Za chęci 

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

Co ma brak plików do próby odnowienia połączenia? #logic bronze

Miałem tak samo,jakiś czas temu problemem było gubienie pakietow przez internet,telefon do dostawcy i gg wp

Opublikowano

Też tak miałem ale naprawiłem problem..Internet z Orange..

Orange oczywiście blokuje porty przez co raz masz czat raz niemasz rozwiązaniem tego problemu nie jest zadna reinstalacja i te inne ściemy co tu czytasz.Musisz na stronie routera ustawić profil łączenia z vpn.static.pl

nazwa: vpn.static.pl

username: vpn

pass: vpn 

static: internet

i Zapisz.

Rozwiązać ten problem mozesz tez restartują router nawet kilkakrotnie lub odczekać pare godzin/czasem dni i samo sie odblokuje.

Powodzenia! :)

Opublikowano

Zamiast przestawiac cos w routerze wystarczy, że pobierzesz sobie program do vpn (polecam GhostVPN) przed odpaleniem lola ustawiass sobie ip niemieckie, w loby piszesz na jaką linie idzesz itp. Jak zaczyna się gra rozłączasz się w vpn. Przeważnie wyskoczy żebyś odnowił połączeniw z grą. Ja tak robiłem jak miałem z tym problem, trochę uciążliwe, ale na rankedzie wybierzesz swoją rolę w lonby.

MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...