Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RON

serek1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak wiele os juz zna Revolution of Nos ale mam jedno głupie dość pytanie czy nodealy hack jest latwo wykrywalny i czy inni gracze mogą za to zgłoscić do supportu, to samo z bazarhackiem.

Opublikowano

dziękuje za szybką odp i jeszce jedno, kolega mi pisał ze w ronie 3 hacki sa takie ze od 5 lat go nie wykryli tzn. wczesniej wspomniane nodealy i bazarhack oraz zoomhack czy to moze byc prawda ze przez 5 lat nikt nie wykrył?

Opublikowano

dziękuje za szybką odp i jeszce jedno, kolega mi pisał ze w ronie 3 hacki sa takie ze od 5 lat go nie wykryli tzn. wczesniej wspomniane nodealy i bazarhack oraz zoomhack czy to moze byc prawda ze przez 5 lat nikt nie wykrył?

Zoomhack'a raczej nikt nie wykrył, a za NoDelay i bazarhack były już bany.

giphy.gif

Opublikowano

Czyli jednym zdaniem RON to syf za który sypią się bany?

Nie, jeśli będziesz go używał z rozwagą i umiarem to szansa, że otrzymasz bana jest bardzo mała.

Czyli, np na expie w aster/rashid jest to bezpieczne? tzn tepanie do punktu wchodzenie na dywan wejsce do ml po buffy?

Jeśli będziesz sam na mapie to szansa na bana jest bardzo niska.

giphy.gif

Opublikowano

Nie, jeśli będziesz go używał z rozwagą i umiarem to szansa, że otrzymasz bana jest bardzo mała.

Czyli, np na expie w aster/rashid jest to bezpieczne? tzn tepanie do punktu wchodzenie na dywan wejsce do ml po buffy?

Opublikowano

Nodealy jest nie wykrywalny jeśli chodzi o wydobywanie (np.Trawy). Wejdziemy na dywan bądź inny pojazd(Z pojazdów można wydobywać i nie widać tańczenia).Odp. do pytania autora tematu.

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Zoom Hack jest niewykrywalny ponieważ on ingeruje w clienta gry a tego się nie da wykryć czy ktoś go używa czy nie ... A za NoDelay możesz dostać bana jeśli ktoś zobaczy ,że nie tańczysz przy wydobywaniu,wchodzeniu  na pojazd itp.

nostaleh.png
Opublikowano

Nodealy jest nie wykrywalny jeśli chodzi o wydobywanie (np.Trawy). Wejdziemy na dywan bądź inny pojazd(Z pojazdów można wydobywać i nie widać tańczenia).Odp. do pytania autora tematu.

W tej sytuacji nie . 

Ja uzywam nodelaya na glacernonie, raczej uzywalem jak ten zarobek byl dla mnie oplacalny .

Zoomhack malo przydatny, ingeruje w klienta nie dostaniecie za to bana

Bazarhack w tym momencie rowniez nie wykrywalny, lecz lepsza opcja jest kupic medal na 30 dni , ktory kosztuje niewiele wiecej niz utrata konta ,

Ogolnie najlepiej testowac hack po kazdej aktualizacji klienta gry .

Fajnie jest laczyc ron z packetloggerem , mozna robic super teleporty na mapy i rozne ciekawe rzeczy.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Co to jest ten bazarhack? :) Mogę prosić link? 

Bazarhack pozwala nam otworzyć nosbazar gdzie kolwiek jesteśmy, bez medalu noshandlarza.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...