Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatki i Snajperka

F4RAON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim posiadam z karabinów snajperskich L96A1, M95, M98B i reszta niewarta chyba uwagi :D, nie wiem którą wybrać bo każda jest w czymś dobra. Proszę o pomoc w dobraniu do nich dodatków i która była by najlepsza na Oman.

Opublikowano

Zależy to w głównej mierzę od stylu gry :P Jeżeli lubisz kampić gdzieś w krzaciorach to bierz M95 (duży dmg, mała szybkostrzelność). Jeśli wolisz agresywny styl gry, biegasz po mapie, to bierz L96 (szybciutka snajperka). Osobiście polecam Ci L96 i agresywny styl gry ;)

Co do dodatków:

W boltówkach tylko lufa jest ważna, bierz precyzyjną. Kolba tu nie ma znaczenia, bo za każdym strzałem i tak musimy przeładować, więc włóż jaką masz. Magazynki polecam Vipery, zwiększą obrażenia na średnich i długich dystansach.

Przekierowuję Cię do snajpera :D @Bakus07

Opublikowano

Siemanko wszystkim posiadam z karabinów snajperskich L96A1, M95, M98B i reszta niewarta chyba uwagi :D, nie wiem którą wybrać bo każda jest w czymś dobra. Proszę o pomoc w dobraniu do nich dodatków i która była by najlepsza na Oman.

L96A1: Lufa precyzyjna, Magazynki Viper, Kolba Stabilizująca 

M95: Lufa precyzyjna, Magazynki o dużej pojemności/4 Rzędowe, Kolba Stabilizująca 

M98B: Lufa precyzyjna, Magazynki Viper/4 Rzędowe/Magazynki o dużej pojemności, Kolba Stabilizująca

Luneta nie ważna jaką wsadzisz to taką się nauczysz grać, żeby miała tylko 2 krotne powiększenie.

Ja gram pustynna oraz Panthera RangeAce.

Najlepsza na Oman?

Po 1 musisz określić się czy grasz dynamiczne, czy wolisz mulić za kamieniem z drugiego końca mapy.

L96A1 do agresywngo grania.

M95 do kampienia.

M98B to taka hybryda L96 i M95 nadaje się do tego i do tego.

Zapomniałem o najważniejszym skoro zdecydowałeś się grać zwiadowcą to musisz "nauczyć" się bulletdropu z ang. opad kuli.

Najlepszą do tego bronią będzie M95 ma zdecydowanie najmniejszy bulletdrop z możliwych dostępnych boltówek.

EDIT: Na pewno masz już jakieś ciuszki z pakietu to bez znaczenia, dodam tylko że nie ubieraj ani hełmów oraz plecaków one optycznie powiększają Ciebie czyli potencjalny cel do odstrzelenia.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dodam od siebie, że bulletdropu nauczysz się w czasie gry ;) Im więcej czasu będziesz spędzał z jedną snajperką, tym łatwiej heady będą wchodzić :)

Opublikowano

Polecam m82 z precka, caskety, thunderbolt i desert ballistic.

Ofc, że m95 jest najłatwiejsza, bo ma najmniejszy bulldrop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...