Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłusznie mnie zbanowali

Aw23ral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszą, że moje konto zostało zablokowane na 790 godzin (coś takiego). Ale za co ja się pytam? Przecież nie używałem ani ovc, ani hacków ? 

Opublikowano

Zbanowali cię na 790h, czy są tam jakieś numerki typu 790383 blabla :P?

Jak tak jest to ban na miesiąc ... Napisz do supportu i dowiedz się za co.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

albo sprawdz na wasta za co pisze ze masz bana

Na wasta nie zawsze jest prawdziwy powód zbanowania konta, ja sprawdzałem na swoim koncie i pisało że za hacki, wysyłając ticketa po polsku przysłali mi że za oszustwa, a z angielskiego supportu dowidziałem się że za potrójny komunikat party program.

Tak więc sam musisz wiedzieć za co dostałeś bana. Mogłeś go dostać za:

-Używanie hacków, bugów

-Oszustwa

-PLVL

-Obrazy

-Potrójny komunikat party program detected

-Udostępnianie konta

-OVC

-Moddem Tapping

-Zmiana IP i proxy

-Sprzedarz kont

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Bugi są zabronione. Głównie patrzenie przez ścianę lub wychodzenie poza mapę.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bugi są zabronione. Głównie patrzenie przez ścianę lub wychodzenie poza mapę.

Co do wychodzenia poza mapę, to jest bezsensu bo mapa to cały rozmiar pliku więc wyjście z mapy jest możliwe tylko poprzez opcje exit albo zakończenie meczu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Co do wychodzenia poza mapę, to jest bezsensu bo mapa to cały rozmiar pliku więc wyjście z mapy jest możliwe tylko poprzez opcje exit albo zakończenie meczu.

Są pewne bugi/tricki, które pozwalają na wyjście poza obszar mapy. nie chodzi tu o zakończenie gry.

Przykład:

MAL

Opublikowano

Są pewne bugi/tricki, które pozwalają na wyjście poza obszar mapy. nie chodzi tu o zakończenie gry.

Przykład:

Kolego, chyba nie zrozumiałeś. Chodziło o to, że mapa to wszystko, a nie tylko miasto. Na filmiku gracz wyszedł z miasta, ale ciągle był na mapie. Z mapy nie da sie wyjść w żaden sposób, da sie dojść tylko do jej obrzeży ;) 

Opublikowano

Kolego, chyba nie zrozumiałeś. Chodziło o to, że mapa to wszystko, a nie tylko miasto. Na filmiku gracz wyszedł z miasta, ale ciągle był na mapie. Z mapy nie da sie wyjść w żaden sposób, da sie dojść tylko do jej obrzeży ;)

Raczej kolega @JestemPolakiem źle zrozumiał "wychodzenie poza mapę", więc to był tylko przykład.

Teoretycznie wyjście poza mapę oznacza wyjście poza obszar w którym powinno się grać.

MAL

Opublikowano

Raczej kolega @JestemPolakiem źle zrozumiał "wychodzenie poza mapę", więc to był tylko przykład.

Teoretycznie wyjście poza mapę oznacza wyjście poza obszar w którym powinno się grać.

Tutaj nie masz racji, kolega wyżej dobrze to wyjaśnił, mapa to cały obszar.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja grajac w WR to bylo chyba 2 dni temu pisalo mi tez ze mam bana na iles tam tysiecy godzin, wyrzucilo mnie, zalogowalem sie ponownie bo nie wiedzialem co jest i bylem w szoku. Wchodze a tu wszystko okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...