Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod bonusowy psc a Lol

SajmooooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dostałem na e-maila wiadomosc w której otrzymałem kod bonusowy 20zł psc no i mam pytanie

Jeśli kupie psc za 20 zł i dopisze ten kod to mi da za 40zł czy jak to jest ? :D

80959442604100653079.jpg

Opublikowano

nie, to daje polowe wartosci kupionego psc, czyli jak dasz 20 zl i ten kod to da 10 zl (razem 30)

jak bedziesz mial 40 zl psc to z kodem bedziesz mial 60

­

Opublikowano

nie, to daje polowe wartosci kupionego psc, czyli jak dasz 20 zl i ten kod to da 10 zl (razem 30)

jak bedziesz mial 40 zl psc to z kodem bedziesz mial 60

ziomek chyba czytać nie umiesz, napisal "bonusowy 20zł psc"

@topic. Tak możesz kupić tak i wpisać, wpisujesz 1 kod i wyskoczy Ci że brakuje xxx kwoty i dodatkowe miejsca na kody psc.

Opublikowano

ziomek chyba czytać nie umiesz, napisal "bonusowy 20zł psc"

@topic. Tak możesz kupić tak i wpisać, wpisujesz 1 kod i wyskoczy Ci że brakuje xxx kwoty i dodatkowe miejsca na kody psc.

sorry ale miałem taki kodzik i wiem jak działa

­

Opublikowano

sorry ale miałem taki kodzik i wiem jak działa

spx, ale nie każdy kod musi być taki sam, może jego naprawde jest o wartości 20 zl, ale jeżeli jednak jest 50% to najlepiej jak kupisz psc 50 to bedziesz miał 75.

Opublikowano

spx, ale nie każdy kod musi być taki sam, może jego naprawde jest o wartości 20 zl, ale jeżeli jednak jest 50% to najlepiej jak kupisz psc 50 to bedziesz miał 75.

ten kod dziala ze daje 50% z kuionego i daje maksymalnie 20 zł

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...