Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cassio od Bilbao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś napisać dlaczego daję w ustawieniach czyli Shift->>>> zaznaczam myszką i w farm jest Q i W , tam daję never , czyli podczas farmy żeby skilli nie używało , a i tak używa , więc jak zrobić żeby podczas farmy Cassio nie używała skilli?

Opublikowano

Ustaw tylko last hit na przycisk... co za problem .. Orbwalking --> Last hit i tyle ;) Ja mam vipa i gram na tym od Bilbao, bo niestety na CassWhooping jest do dupy farmienie, nie farmi praktycznie nic... A tutaj ładnie działa ;)

Opublikowano

Ustaw tylko last hit na przycisk... co za problem .. Orbwalking --> Last hit i tyle ;) Ja mam vipa i gram na tym od Bilbao, bo niestety na CassWhooping jest do dupy farmienie, nie farmi praktycznie nic... A tutaj ładnie działa ;)

hmm, testowałem jakiś czas temu biblao i nawet z wyłączonymi opcjami czasem w tf wywalało ulta w jakiegoś typa, więc lepsza cw a do farmy można używać reborna/sow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...