Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Xlast?

Dragonais

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś zacząłem grać na privie XLast, wszystko zainstalowałem, zalogowałem się, zrobiłem nową postać, ale... ( zawsze musi być ale) Obojętnie gdzie i jaką postać zrobie, staty mi nie wchodzą tzn. np. daję 1 punkt w siłę to punkt mi znika i nie wchodzi w siłę, ani nic mi się nie powiększa, to samo z obroną, ale już PŻ i PM mi wchodzą tzn. zwiększa się hp/mana, ale staty ciągle te same...

Pisałem w tej sprawie do GM'a ale on ma to wszystko gdzieś, więc zwracam się do was, szukałem na googlach i nie znalazłem takiego buga/problemu.

Opublikowano

Witam, dziś zacząłem grać na privie XLast, wszystko zainstalowałem, zalogowałem się, zrobiłem nową postać, ale... ( zawsze musi być ale) Obojętnie gdzie i jaką postać zrobie, staty mi nie wchodzą tzn. np. daję 1 punkt w siłę to punkt mi znika i nie wchodzi w siłę, ani nic mi się nie powiększa, to samo z obroną, ale już PŻ i PM mi wchodzą tzn. zwiększa się hp/mana, ale staty ciągle te same...

Pisałem w tej sprawie do GM'a ale on ma to wszystko gdzieś, więc zwracam się do was, szukałem na googlach i nie znalazłem takiego buga/problemu.

Jeżeli siedzisz na koniu to staty są po 100+, zejdź z konia i powinno być normalnie

Opublikowano

Jeżeli siedzisz na koniu to staty są po 100+, zejdź z konia i powinno być normalnie

JAK ZAINSTALOWAC TEGO PRIVA MAM TEN PLIK 2MB I NIE WIEM WYSKAKUJE MI BŁĄD LOG WIESZ CO MAM ZROBIC????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

JAK ZAINSTALOWAC TEGO PRIVA MAM TEN PLIK 2MB I NIE WIEM WYSKAKUJE MI BŁĄD LOG WIESZ CO MAM ZROBIC???

Jak masz sciagnietego xlasta musisz miec i metina_PL.Jak masz tego metina_PL to tego xlasta wypakowujesz do Metin_PL.I masz w Metin2_PL folder XlastLaucher to wchodzisz do tego foldera i kopiujesz folder pack i tego xlast co w tym folderze jest i robisz wstecz czyli cofnij i wklejasz i uruchamiasz xlast i powinien ci dzialac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

zejdź z konia i powinno być ok.

wywalam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

JAK ZAINSTALOWAC TEGO PRIVA MAM TEN PLIK 2MB I NIE WIEM WYSKAKUJE MI BŁĄD LOG WIESZ CO MAM ZROBIC???

Jak masz sciagnietego xlasta musisz miec i metina_PL.Jak masz tego metina_PL to tego xlasta wypakowujesz do Metin_PL.I masz w Metin2_PL folder XlastLaucher to wchodzisz do tego foldera i kopiujesz folder pack i tego xlast co w tym folderze jest i robisz wstecz czyli cofnij i wklejasz i uruchamiasz xlast i powinien ci dzialac.

ej tak ja ty muwisz wypakowałem na pulpit i do metin2_pl tylko pac tak i wyskakuje LOG nie wiem co z tym zrobić kto wie nie napisze na moje PW / GG oto numer:6550060 proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...