Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drox Tekkit Classic

Michałek440

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otwarcie 15:30

Chce wam przedstawić serwer Tekkit Classic NonPremium. Niestety on jest dla każdego Większości będziecie pewnie widzieć angielskiego na tym serwerze, ale administracja jest Polska :)

Po otworzeniu serwera Ogłaszam konkurs ! Losowanie ! Na czym on polega każdy kto przegra 1 godzinę zostanie dodany do maszyny która losuje 1 Donatora na 7 dni albo i nawet dwóch ! Nie czekaj tylko od razu po otwarciu wejdź i graj razem z nami ! :)

Nazwa serwera: Dorx Tekkit Classic Cracked (Drox to jest źle :/ Pomyliłem się w tytule)

IP: 213.239.195.212:40059

Online-Mode: False

Sloty: 30

WhiteList: Do 15:30

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

Frakcje: Tak

PVP: Tak

Nether: Tak

Administacja:

[Owner]Orzech5543

[Owner]Asuan

[J-Mod]legoluke7788

Zbanowane itemy:

Destruction Catalyst

Evertide Amulet

Infernal Armor

Abyss Helmet

Catalytic Lens

Gravity Greaves

Hurricane Boots

Harvest Goddess Band

Ring of Ignition

Void Ring

Mercurial Eye

Ring of Arcana

Watch of Flowing Time

Volcanite Amulet

Dark Matter Hammer

Red Matter Hammer

Red Matter Morning (Odblokowany dla rank Donator wzwyż)

Cannon

Nova Catalyst

Nova Cataclysm

Tank Cart

DM Pedestal

Work Cart

World Anchor

Nuke

TNT

Relay MK3 (Odblokowany dla rank Donator wzwyż)

Collector MK3 (Odblokowany dla rank Donator wzwyż)

ScreenShots:

yGdOvf.png

hYXPhH.png

W celu kupienia rangi albo rekrutacji proszę pisać na skype: michalek7417

b_560_95_1.png

Opublikowano

Przetestuje. Lubie stare mody, ktore mimo iz byly zbugowane dawaly duzo frajdy na slabych kompach.

PS Gratuluje dobrych banow. Sam lepiej bym nie zbanowal :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Najlepsze bedzie ze nie bedzie zbytnio tych "dzieciaczkow", bo jednak oni sie boja angielskiego jak ognia :D

Mam tez zamiar stworzyc wioske ktora kiedys rozbuduje do miasta :D Bedzie sie opierac na wspolnym handlu i wzajemnej pomocy.

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Chętnie wbije, uwielbiam tekkita classic z powodu EE2 :3

------------

Ogólnie zainteresował mnie ten serwer ze względu na otwartość dla innych narodowości :)

A cuboidy/działki jak tam GriefPrevention ?? :D

Opublikowano

Chętnie wbije, uwielbiam tekkita classic z powodu EE2 :3

------------

Ogólnie zainteresował mnie ten serwer ze względu na otwartość dla innych narodowości :)

A cuboidy/działki jak tam GriefPrevention ?? :D

Pisze ze frakcje... Ale nigdy nie wiadomo. Chetnie z toba zagram :D Tylko nie bedzie mnie na starcie, pozniej wejde.

Opublikowano

Wbije i zobacze bo szukam od dawna server z modami dobrymi. Mam nadzieje ze moj laptop da rade ^^.

@Edit

Bardzo fajnie sie gra na serverze, admin mily i gracze pomocni, idzie pozartowac i nikt sie nie obraza czy cos :D Nie gralem na tym modpack ale gracze sa pomocni, polecam jak najbardziej.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Wbije i zobacze bo szukam od dawna server z modami dobrymi. Mam nadzieje ze moj laptop da rade ^^.

przydzielajac 512 MB RAM bys dal rade na tym grac :D

Opublikowano

Fajnie sie gralo na poczatku potem jak juz wchodzi sie w technologie to widac wiele kiepskich rzeczy. CC Turtle sa zbanowane a w prezentacji nic nie widac, BC Filler oraz Quarry mozna craftowac ale one nic nie robia.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jak wczoraj server zcrashowalo tak ze wciaz ja oraz znajomy na serva wejsc nie mozemy. Pisze ze server off lecz jak proboje sie polaczyc to wychodzi mi end of stream error.

409c9e619eb4d2a799462156df19a9a3.png

Jest to wina z strony servera bo kazdy inny dziala normalnie. Probowalem inne IP (sasiada WiFi) oraz inny nick i wciaz nic.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Administracja ma serwer w nosie, leży od wczoraj czy przed wczoraj, zero reakcji, do tego masa bugów do połatania. Nie polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...