Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dzisiejszej grze katariną przeciwnik napisał mi że zreportuje mnie do supportu za to że urzywałem skryptów i mam pytanie do was czy moge dostać bana za granie katą na wbudowany skrypcie ?(przeciwnik twierdził że robie za szybko combo)

Opublikowano

były zrobiłem nawet penta killa w tej grze ale kata na tych skryptach tak skacze i niszczy wszystko a grałem oczywiście na summonersrift

Opublikowano

Nie możesz dostać za to bana, a co jeśli masz koreańskie palce? :D
Nie używałeś exploitów - Nie ma bana.

Śpij spokojnie.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Mi też nie raz tak pisali jak grałem na kacie, a naprawde dużo mam nią gier rozegranych. Nie dostaniesz bana. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie mozesz dostac bana mi juz pisali 2 razy ze wyslali film jak robie pente i skacz do wszystkich jak pojebany :D koles mi napisal ze to nie mozliwe robie combo w 0,25 sec :D niby 2 razy wyslali film a i tak nie mam bana a na poczatku tez sie balem ale wszystko spk :D

Opublikowano