Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aceyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

y0

Nawiazujac do tematu, zastanawiam sie a bardziej jestem juz w 100% zdecydowany na zakup CS'a na steama,

Do teraz gralem na non steam v48 bodajze, zielone menu itd - zmienilem wersje (pobierajac cs'a od nowa) na v20 iles tam. (Cala zmiana byla zwiazana z wygladem menu, i problemem ze zmiana broni na lewa reke.. nie moglem za cholere zmienic - ale to mniejsza)..

Tu kieruje pytanie! Czy majac wersje steam cs 1.6 moge dobrowolnie zmieniac jego wersje? Czy musze grac na najnowszej aktualnej wersji (bodajze v48).. I nie bede miec mozliwosci zmiany wersji i grania bedac polaczonym (steam ID  - VAC i te sprawy, chce grac na serwerach only steaM)

*W SKROCIE - CZY CS 1.6 NA STEAM JEST UZALEZNIONY OD WERSJI NAJNOWSZEJ - CZY MOZNA JA ZMIENIAC Z V48 NA V20, NASTEPNIE NA V23, V7 ITD. - w NON steam to jest proste, wystarczy pobrac odpowiednia wersje steama lub latke. Jeszcze nie znam dzialania csa z steamem. Moze ktos mi wszystko ladnie rozpisze.

Dzieki za pomoc nawet w najmniejszym stopniu rozpisu ;p

518831445005751729602.png

Opublikowano

Są niby opcje na wrócenie sprzed update'a, ale po co Ci one?(ale na pewno nie powrócisz do wersji sprzed kilku lat) Na steamie nie będziesz miał raczej problemu ze zmianą broni, nie kminie Twojego pytania.

@Góra, cs 1.6 a GO to całkiem inna bajka, a liczba graczy jako tako się trzyma. =/

Opublikowano

Chcialem pograc na nizszej wersji po prostu, wole stare nizsze a z uwagi ze na steam kupuje to chcialem spytac sie na zapas, co do cs go i 1.6 to zakupie pewnie obie ;p

** co do zmiany broni mialem taki problem ze na wyzszych wersjach non steam nie moglem zmienic na lewa bron, klikalem H -> wybieralem opcje i zatwierdzalo ale bron nadal byla, wpisywalem cl_lefthand 1 itd nadal nie dzialalo, dopiero poskutkowalo pobranie v23 bodajze - na wyzszych nic,

Nizsza wersja bardziej mi odpowiada wole pograc na nizszej pobugowanej nawet.

Opublikowano

Chcialem pograc na nizszej wersji po prostu, wole stare nizsze a z uwagi ze na steam kupuje to chcialem spytac sie na zapas, co do cs go i 1.6 to zakupie pewnie obie ;p

** co do zmiany broni mialem taki problem ze na wyzszych wersjach non steam nie moglem zmienic na lewa bron, klikalem H -> wybieralem opcje i zatwierdzalo ale bron nadal byla, wpisywalem cl_lefthand 1 itd nadal nie dzialalo, dopiero poskutkowalo pobranie v23 bodajze - na wyzszych nic,

Nizsza wersja bardziej mi odpowiada wole pograc na nizszej pobugowanej nawet.

bo się wpisuje cl_righthand "0"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bo się wpisuje cl_righthand "0"

Tyle ze ja wole miec bron w lewej dloni dlatego wpisywalem lefthand, posiadam znajomosc biegla na poziomie C1-C2 z angielskiego i nie popelniam bledow procz mowy zaleznej ;p

Temat mozna zamknac, zakupilem 1.6 i bede grac na najnowszej wersji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...