Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagłówek do prezentacji "Blue Future" by. daimao

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.  

Chciałbym udostępnić wam nagłówek, który można wykorzystać przy tworzeniu prezentacji. 
Nagłówek został wykonany przeze mnie i nie był nikomu udostępniany.

Prezentuje się on następująco: 

9362714078777291118302.png
6P5kd1B.png

Zapraszam do pobierania: 

Skan:

8750614078777291118302.png

Opublikowano

Nie przypadł mi do gustu ;x podrasuj to jakieś fajne kolorki błyszczące itp bo tak to jedno kolorowa belka w oko nie wpada :P lajka dam tylko taka mała rada :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Nie przypadł mi do gustu ;x podrasuj to jakieś fajne kolorki błyszczące itp bo tak to jedno kolorowa belka w oko nie wpada :P lajka dam tylko taka mała rada :D

Jak będzie dużo nawalone, to nie będzie wtedy to ładne. 

Załączone jest psd, każdy może to przerobić pod swój własny gust.

Praca jest darmowa, dlatego wygląda tak, a nie inaczej. :)

Mnie się podoba. ;P

Opublikowano

Jak będzie dużo nawalone, to nie będzie wtedy to ładne. 

Załączone jest psd, każdy może to przerobić pod swój własny gust.

Praca jest darmowa, dlatego wygląda tak, a nie inaczej. :)

Mnie się podoba. ;P

Co z tego że jest darmowa?

http://www.mpcforum.pl/topic/1248378-naglowek-do-prezentacji-by-arisa/

Ta utalentowana pani też udostępniła za darmo.

A i nie wiem jak Ty wyobrażasz sobie, że ktoś taki nagłówek z czarnym tłem do prezentacji swojego serwa wstawi.

Ja nie pobiore bo mi się nie podoba. Ale masz tego + za własną pracę.

Opublikowano

Co z tego że jest darmowa?

http://www.mpcforum.pl/topic/1248378-naglowek-do-prezentacji-by-arisa/

Ta utalentowana pani też udostępniła za darmo.

A i nie wiem jak Ty wyobrażasz sobie, że ktoś taki nagłówek z czarnym tłem do prezentacji swojego serwa wstawi.

Ja nie pobiore bo mi się nie podoba. Ale masz tego + za własną pracę.

Nie popisałeś się inteligencją. :) 

To czarne tło zostało celowo wstawione, aby nabrało to ciekawszego efektu.

Ten nagłówek zastał przeze mnie dawno zrobiony, nie przyda mi się dlatego go udostępniłem w psd, aby ktoś mógł sobie go przerobić. :)

Celowo wstawiłem bez tła. :P

Opublikowano

Nie popisałeś się inteligencją. :) 

To czarne tło zostało celowo wstawione, aby nabrało to ciekawszego efektu.

Ten nagłówek zastał przeze mnie dawno zrobiony, nie przyda mi się dlatego go udostępniłem w psd, aby ktoś mógł sobie go przerobić. :)

Celowo wstawiłem bez tła. :P

To teraz ty nie popisaleś  sie inteligencją.

Czarne tło do ciekawszego efektu. To może ja zaczne zamiast bułki masłem smarowac zaczne smarować majonezem? Też bedzie ciekawszy efekt.

Ale nie mam zamiaru sie kłócić, tylko nikt nie wstawia prac w czarnym kolorze, ew. jezeli używa się flar i chce sie aby zachowały one swoje realne efekty daje się tlo identyko jakie jest na mpc.

I flary które umiescileś obok beli, staraj je umiescis się na niej, ciekawiej to wyglada.

dla mnie jest to slabe i mi się nie przyda, ale nie jestem "wszyscy" więc może ktoś pobierze, o gustach się nie dyskutuje.

powodzenia :)

Opublikowano

To teraz ty nie popisaleś  sie inteligencją.

Czarne tło do ciekawszego efektu. To może ja zaczne zamiast bułki masłem smarowac zaczne smarować majonezem? Też bedzie ciekawszy efekt.

Ale nie mam zamiaru sie kłócić, tylko nikt nie wstawia prac w czarnym kolorze, ew. jezeli używa się flar i chce sie aby zachowały one swoje realne efekty daje się tlo identyko jakie jest na mpc.

I flary które umiescileś obok beli, staraj je umiescis się na niej, ciekawiej to wyglada.

dla mnie jest to slabe i mi się nie przyda, ale nie jestem "wszyscy" więc może ktoś pobierze, o gustach się nie dyskutuje.

powodzenia :)

Znam sposoby na zachowanie efektu. 

Osobiście podobało mi się na czarnym tle, dlatego też i tak zostawiłem. :)

A co do flarek, to zostawiłem je tak by ten nagłówek nie był zbyt "zwięzły/ciasny", oraz taki efekt też mi się podobał. 

Dzięki. ;]

A co do bułek... Polecam  :rolleyes:

Opublikowano

strasznie słabe, po co to czarne tło, skoro mpc ma szare? lel, mogłeś już dać cały komplet a nie tylko belke.

Naprawdę twój poziom inteligencji jest aż tak niski? 

To czarne tło nie jest po to, aby je umieszczać w prezentacji, a tylko po to, aby pokazać każdy szczegół jaki został umieszczony w nagłówku. 

Czarne tło zostało umieszczone specjalnie tylko dla tego tematu.

Na tle mpc tego nie widać, poza tym masz pod spodem bez czarnego tła. 

Ramkę można już sobie samemu zrobić, specjalnie do tego zostawiłem filtry w warstwach. Chyba nie jest nic trudnego w wymyśleniu własnego kształtu ramki i w skopiowaniu filtrów? 

Może i praca jest bardzo prosta do wykonania, ale moim zdaniem wygląda dość interesująco i prezentuje się też nie najgorzej. 

Ten dział nie służy do oceny prac i nabijania postów. 

Opublikowano

Naprawdę twój poziom inteligencji jest aż tak niski? 

To czarne tło nie jest po to, aby je umieszczać w prezentacji, a tylko po to, aby pokazać każdy szczegół jaki został umieszczony w nagłówku. 

Czarne tło zostało umieszczone specjalnie tylko dla tego tematu.

Na tle mpc tego nie widać, poza tym masz pod spodem bez czarnego tła. 

Ramkę można już sobie samemu zrobić, specjalnie do tego zostawiłem filtry w warstwach. Chyba nie jest nic trudnego w wymyśleniu własnego kształtu ramki i w skopiowaniu filtrów? 

Może i praca jest bardzo prosta do wykonania, ale moim zdaniem wygląda dość interesująco i prezentuje się też nie najgorzej. 

Ten dział nie służy do oceny prac i nabijania postów. 

chyba nikt normalny nie będzie robił ramek do takiego gówna, naucz się przyjmować krytykę bo słabo Ci to wychodzi, bye, ps. twoim zdaniem, a innych jest to s**t.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Praca dosyć ok. Trochę może zbyt monokolorystyczna ale jednak ok.
Miło że miałeś chęci ale aż mi słabo jak czytam Twoje tłumaczenie odnośnie tego czarnego tła.
F**K LOGIC. Skoro prezentacja jest pod kątem mpc, a mpc ma kolor tła ciemnoszary to po jakiego wstawiasz czarne?
No i tu teraz pewnie usłyszałabym 'bo chcę podkreślić ten zacny efekt który udało mi się wykminić' no ale..co nam z tego efektu?
Jak robisz pracę która ma się dobrze prezentować na takim forum, to rób ją dobrze i właśnie w takim kierunku. Od początku trzeba było sobie to tak zaplanować żeby ten efekt był widoczny na ciemnoszarym tle a nie czarnym. A nad samokrytyką to też by chyba pasowało popracować i przyjąć ocenę innych 'na klatę' bez głupich tłumaczeń które i tak są tu zbędne. Po za tym, nie wiem czy tylko ja jestem tak przewrażliwiona na punkcie jakichś przejawów samozachwytu.. ale myślę że powinieneś darować sobie  opinie o swojej pracy. To czy są interesujące i niczego sobie pozwól że użytkownicy ocenią, bo Twoje zdanie na ich temat i tak niczego nie zmienia :)

Życzę powodzenia w pogłębianiu pasji i tworzeniu;)

Opublikowano

Praca dosyć ok. Trochę może zbyt monokolorystyczna ale jednak ok.

Miło że miałeś chęci ale aż mi słabo jak czytam Twoje tłumaczenie odnośnie tego czarnego tła.

F**K LOGIC. Skoro prezentacja jest pod kątem mpc, a mpc ma kolor tła ciemnoszary to po jakiego wstawiasz czarne?

No i tu teraz pewnie usłyszałabym 'bo chcę podkreślić ten zacny efekt który udało mi się wykminić' no ale..co nam z tego efektu?

Jak robisz pracę która ma się dobrze prezentować na takim forum, to rób ją dobrze i właśnie w takim kierunku. Od początku trzeba było sobie to tak zaplanować żeby ten efekt był widoczny na ciemnoszarym tle a nie czarnym. A nad samokrytyką to też by chyba pasowało popracować i przyjąć ocenę innych 'na klatę' bez głupich tłumaczeń które i tak są tu zbędne. Po za tym, nie wiem czy tylko ja jestem tak przewrażliwiona na punkcie jakichś przejawów samozachwytu.. ale myślę że powinieneś darować sobie  opinie o swojej pracy. To czy są interesujące i niczego sobie pozwól że użytkownicy ocenią, bo Twoje zdanie na ich temat i tak niczego nie zmienia :)

Życzę powodzenia w pogłębianiu pasji i tworzeniu;)

Odpisując na posty napisane wyżej nie chodziło mi o ich ocenę, a mianowicie chodziło mi o sprostowanie toku myślenia kolegi wyżej, który myślał, że czarne tła ma być stosowane do prezentacji. :)

Nie chce zostać znów źle zrozumiany dlatego i zakończę w tym miejscu. :P 

Dzięki za opinię. :)

Opublikowano

Odpisując na posty napisane wyżej nie chodziło mi o ich ocenę, a mianowicie chodziło mi o sprostowanie toku myślenia kolegi wyżej, który myślał, że czarne tła ma być stosowane do prezentacji. :)

Nie chce zostać znów źle zrozumiany dlatego i zakończę w tym miejscu. :P 

Dzięki za opinię. :)

gdzie napisałem że "CZARNE TŁO MA BYĆ STOSOWANE W PREZENTACJI"? napisałem po co jest to czarne tło, skoro mpc ma szare, odpuść sobie człowieku..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...