Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban nie na moje ip.

PridestalkeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak: mam niezmienne ip, grałem sobie na serwie aż w końcu dostalem bana pech chciał że miałem włączone wh. a jako że nie moge zmienić ip pobrałem program cyberghost zmieniłem sobie nim ip, i na nowym ip grałem sobie aż w końcu dostałem kolejnego bana tym razem na to zmienione ip ( też grałem na cheatach -.-) więcej ip już nie moge zmienić bo trzeba kupić premium żeby to zrobić, odinstalowałem program. Dziś dostałem ub na moje stałe ip, ale na serwa nie moge wbić bo jak wchodze to dalej jest ban z tego zmienionego ip !!! co zrobić? próbowałem instalować inne wersje cs ale na nic na nich też nie moge wejść. POMOCY ! 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz do właścicieli lub na forum o odwołanie bana. Jeżeli nie to spróbuj znaleźć inny program do zmienienia ip lub -  w najgorszym wypadku zmień dostawcę internetu. I taka przestroga do wszystkich - nie czitujcie, bo źle się to skończy. Jeżeli dostałeś bana 1 raz powinieneś dostać nauczkę i na 2 raz nie używać cheatów.

Opublikowano

zmiana ip nie pomaga, pobranie innej wersji cs'a też >.<

Wersja CS'a nie ma nic tu do rzeczy. Jeżeli nie masz zmiennego IP ciężko będzie coś wykombinować, takie realia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...