Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Final boss- corki?

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec w nowym patch notes jest wzmianka o corkim

8ba9d0e80c.jpg

Po przeczytaniu postanowilem poczytac reddita, przegladajac kolejne posty o zapowiedzi final bossa, wpadlem na cos.

spojrzcie na to

46a153ba1b.png

I porownajcie z tym

2c76cc6f88.jpg

Wyobrazcie sobie corkiego z prawego profilu.

na 1 obrazku czesc po lewo na dole to mogą być te wydechy
to na dole po prawo, rakiety

Srodek to ten jego samolocik, a gora to te jego stery czy wiatraczki , jak zwał tak zwał.
tzn te wiatraczki moga byc zastąpione jakas rakietą czy czyms i dlatego maja jakis ksztalt

co wy na to?

rYD9JSA.png

Opublikowano

jak zrobia ultimate na ta pojebana postac to przestane w to grac.... czekaj ja juz nie gram w ta popierdolona gre lel

Opublikowano

jak zrobia ultimate na ta pojebana postac to przestane w to grac.... czekaj ja juz nie gram w ta popierdolona gre lel

tzn ja nie mysle o tym ze corki dostanie ultimate, to z final bossem nie jest zapowiedzią ultimate skina tak mi sie wydaje,  raczej myslalem o legendarnym skinie, 1350 lub 1820

rYD9JSA.png

Opublikowano

raczej ultimate bo slyszalem ze rito z obowiazal sie przynajmniej jeden ultimate na rok robic

No tak ale kto powiedzial ze to musi byc ten, jakis tydzien temu rito pisali ze ultimate skin wyjdzie za miesiac/dwa.

to bedzie poprostu legendarny skin do seri arcade

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nara cebulaku! xD

W mistery mi się wszystkie skiny do niego trafiły, jak kolejny wyjdzie to nie pogardzę... xD

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nara cebulaku! xD

W mistery mi się wszystkie skiny do niego trafiły, jak kolejny wyjdzie to nie pogardzę... xD

nie kazdy musi lubic tego championa, pjona :D

Opublikowano

Nara cebulaku! xD

Ostatnim razem wychodził legendarny rumble i tez byl o niego szum, wlasnie cos podobnego, dali jakis post nie wiadomo co i to byla zapowiedz tego rumbla,

tu jest podobnie.

A jaki tu niby szum zrobili?

Poprostu dodali post ktory jest zapowiedzią nowego skina.

i tak tez bedzie.

Sami zobaczycie, to bedzie poprostu legendarny skin.

Ultimate bedzie do xeratha badz kha xia. ale raczej kha zixa

rYD9JSA.png

Opublikowano

Lol. Popierdolona postać? Jeden z lepszych ADC atm.

Opublikowano

Lol. Popierdolona postać? Jeden z lepszych ADC atm.

może i jest w mecie albo coś ale, żebym tym grać nie trzeba być jakimś prosem nawet totalne 0 tym wycarruje, tak samo jest z tristana

Opublikowano

niedługo bo mistrzostwa już niedługo, a każdy zainteresowany e sportem wie że corki zawsze przechodził jakąś zmiane (czy to w core itemie dla niego czy samej postaci) przed mistrzostwami które są lekko ponad miesiąc

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...