Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold 1 - Platyna

Karol201999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wyjsciem z golda 1 mam czesto teamy  słabę które feeduja   nie wiem gdzie najlepej grac i jakimi champami napiszcie mi jakies rady  nie chce grać na bolu .. grałem i  nie mialem satysfakcji z gry ..

Opublikowano

Graj duo z lepszym, postaraj się analizować swoje błędy i je poprawiać. Jak najczęściej roamuj, takie 3 żelazne zasady.

Kata mid/top, TF mid z picków.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Grając z graczami którzy grają słabiej nie obrażaj ich tylko napisz że nic się nie stało i następnym razem będzie lepiej

Jak kolega pisał wyżej graj Duo

Grając na midzie ( jeśli wygrywasz ) chodź do liniach i pomagaj innym , to samo z Topem i Botem

Grając na bocie staraj grać sie deffensywnie zbieraj Złoto aby nie padać i nie tracić cennej farny ( jeśli od początku wygrywasz bota to przestaw się na ofesywę ale nie czuj się zbyt pewnie ;p )

Nie łaś się po kille lepiej odpuścić sobie killa i przeżyć dzięku czemu możesz spokojnie farmić , 1 za 1 nic ci nie da  

Wardowanie jungli to bardzo potrzebna sprawa , wardowanie Dreake oraz Barona jakoś po ( 20 min , można wcześniej ale do 20 min nikt nie robi zazwyczaj barona , nie wliczając LCS bo tam wszystko jest równiutko z czasem ;p ) 

Jeśli jesteś nafeedowany nie próbuj zgrywać bohatera i wbijać się sam w 5 przez co możesz padać i wtedy zaczynasz feedować enemy

Nie chodźcie solo po jungli w późniejszej części gry bo jak zaczną was wyłapywać to GG 

Ostatnią najważniejszą rzeczą jest WIARA W WYGRANĄ jeśli jesteś nastawiony negatywnie to na pewnio nie wygrasz ^^

Opublikowano

Najlepiej graj tymi, które są wytrzymałe i mają dmg - Jax, Nasus, Irelia, Jarvan, Vi, Akali, itd. Albo takimi, które mają dobry dmg - Katarina, Orianna, itp. Top, jungle lub mid. I tak jak napisał Morness, graj duo z kimś lepszym, z kimś, kto Ci pomoże :) Nie goń za fragiem, jak ja tego nienawidzę... Lecieć za fragiem, nie zabić i samemu paść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...