Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 ciekawostek minecraft #1

minecraftyear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dzisiaj wam zaprezentuję pierwszy filmik z mojej nowej serii 10 ciekawostek minecraft.

Przepraszam za jakość ale coś mi się stało z mikrofonem i programem do montowania.

http://youtu.be/TPDSzxNCmpQ

Nowy filmik postaram wrzucić jak najszybciej

400%20postow.png

Opublikowano

1. non premka 2. dziewczynka 3. dziewczynka 4. dziewczynka 5. brak glosu 6. nie chcec do idiotow <3 mpcgowno nie rozumiem dlaczego taki dzial jest jak wiadomo kto tu bedzie dawal filmy.

Opublikowano

Po głosie domyslam sie, ze masz jakies 9 lat. Domyslam sie tez, ze zobaxzyles filmiki blowa czy innego youtubera. Lecz oni maja juz po 18-20 lat, teraz slawy nie zdobedziesz z takim glosem i nastawieniem. Poprostu niemilo sie slucha piszczacego glosu. Co do filmu niestety slabo wykonany, powinienes sie przygotowac aby unionac wpadek takich jak to, ze zombie sie zaczal palic lub, ze pajak cie zaatakowal, owca nie zmieniala koloru. A i na koncu: nie zapomnij o zostawieniu lajka,SUBA oraz komentarza. Jezeli chcesz ogladac dalsze odcinki z tej serii nie zapomnij i SUBSKRYPCJI.

Tworzysz filmy a nie wiesz, ze subskrybcja i sub to jedno i to samo? I zabrzmialo to tak jakbym musial zasubkrybowac by dalej ogladac... zycze ci powodzenia, ale dopiero za parę lat.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

2/10 kappa

Antywarn...

Słabo Cię słychać, słabo wytłumaczone, wiele fail'i BRAK MUTACJI.. i w dodatku te twoje "ciekawostki" już znam ;]
Tyle ode mnie i życzę ci powodzenia w nagrywaniu za kilka lat.

zpot.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...