Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie NX 2014 - HOT

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ludziska

Jak ktoś już zauważył pojawiły się znów jakies tanie NX na Allegro za 22 zł kupimy 7,5k NX co jak wiadomo na stronie Nexona za taką ilośc NX trzeba zapłacić 40 zł.

http://m.allegro.pl/7560-nexon-cash-maple-story-combat-arms-atlantica-i4483090289.html

Kiedyś w przeszłości był przekręt z rozmowami telefonicznymi w sieci Heyah. Kto to znał ten wie i nie będę tłumaczył o co chodziło. Czy znów to się pojawiło? Wiecie coś na ten temat? Wypowiadajcie się!

Opublikowano

Przypnę na jakiś czas - jeżeli można, i nazwę zmieniłem, jak było w repo. ;) Sądzę że to się przyda wielu osobą ^.^

[*]

Opublikowano

W Virgin Mobile dostajemy 50% doladowania, ale nie wiem czy mozna to wykorzystać jako sms premium.

Opublikowano

No dobrze, ale jeśli doładujemy za 20 zł i dostaniemy to 10 zł extra i tak to nie pokryje kosztów tylu NX. To nie to jeszcze.

Opublikowano

Opłaca sie kupic to z allegro? Moze to jakis przekręt? xD

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano
W Virgin Mobile dostajemy 50% doladowania, ale nie wiem czy mozna to wykorzystać jako sms premium. 

Podobnie masz w playu, tam za np.5 zł dostajesz 10.

Dobra faza bo jak uwiniesz się za mały hajs, a wyjdzie Ci te 22 zł. to mało tracisz, ew. wydasz ok.25 a masz te 44 więc zyskujesz 15k RP, oferta mega..tzn. macz betta. Tyle że ciekawy jestem na ile to czasu potrwa i jak na to Nexon hm...

[*]

Opublikowano

Ja tam kupuje 16400 nx za 50 zł od zaufanego ziomka i wszystko gra :)

Bana nie dostaniesz, bo to jest legalnie kupowane przez daopay.

@ up podajesz kod zamówienia i po pewnym czasie masz nx :) Dane Twojego acc są bezpieczne.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Podobnie masz w playu, tam za np.5 zł dostajesz 10.

Dobra faza bo jak uwiniesz się za mały hajs, a wyjdzie Ci te 22 zł. to mało tracisz, ew. wydasz ok.25 a masz te 44 więc zyskujesz 15k RP, oferta mega..tzn. macz betta. Tyle że ciekawy jestem na ile to czasu potrwa i jak na to Nexon hm...

O ile jest to bug taki jak Piecu mówi to nie ma szans na bana, bo daopay dostaje swoją kasę i przekazuje nexonowi w 100%. Dodatkowe koszty musi ponosić jednak jakiś operator.

Opublikowano

Nie ma szans na bana, ale to jest łatwy sposób na przekręt.

Koleś umyje ręce, przez to że dał wam kod, a sam śmiało może apelować do mopay o zwrot kasy na jego konto.

Nie mówię że jest tak w przypadku tego sprzedawcy, ale podaję tylko że istnieje taka możliwość.

Ps. Opis :P

|

\ /

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano
O ile jest to bug taki jak Piecu mówi to nie ma szans na bana, bo daopay dostaje swoją kasę i przekazuje nexonowi w 100%. Dodatkowe koszty musi ponosić jednak jakiś operator.

Słusznie.

Nie ma szans na bana, ale to jest łatwy sposób na przekręt.

Koleś umyje ręce, przez to że dał wam kod, a sam śmiało może apelować do mopay o zwrot kasy na jego konto.

Nie mówię że jest tak w przypadku tego sprzedawcy, ale podaję tylko że istnieje taka możliwość.

Na dniach zobaczymy czy ktoś się na tym przejechał czy nie, bo znając życie ktoś da znać o przekręcie tutaj. ;) Taka możliwość jak najbardziej istnieje. Najgorzej z tym mają nie doświadczone osoby, ale cóż...

[*]

Opublikowano

Ja kupuję na allegro cały czas. 16400 nx za 49 zeta :D

Jednakże polecam tylko kupować metodą daopay. Mopay jest niebezpieczne i jak nie wklepiemy danego kodu na czas to musimy dopłacać sprzedającemu.

Dodam, że jak jest się stałym klientem to można kupować prywatnie (poza allegro) od gości. Wychodzi jeszcze taniej, gdyż nie ma prowizji ;)

Ja od gostka (daopay) kupuję NX już od pół roku ... Od stycznia co miesiąc 50 zł czyli 16400 nx.

Razem wydałem 400 zł i kupiłem 131k nx, więc zaoszczędziłem 39k nx ..

Chyba trochę sporo, bo to aż 150 zł w kieszeni :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dodam, że jak jest się stałym klientem to można kupować prywatnie (poza allegro) od gości. Wychodzi jeszcze taniej, gdyż nie ma prowizji ;)

nooo ale trzeba wiedzieć od kogo kupować xD

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

oplaca sie w chu* :D szkoda, ze juz nie musze nx kupowac :P moze jednak kupie sobie super elitke za to i zmiane nicku ;)

tanie nx mieli tez goscie z esla :D co tydzien za darmo mieli po 50k i tez za grosze sprzedawali. 

Ogolnie najtansze nx(darmowe)byly na herozero i przekrety hahaha. Pewnie niektorzy z was wiedza o co chodzi xD

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale w transaction log powinno pisać z jakiego numeru została zrealizowana transakcja. Wtedy moglibyśmy nr zakwalifikować do jakiegoś operatora i łatwiej znaleźć buga. Pytanie kto się podejmie kupna tych NX z allegro.

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale w transaction log powinno pisać z jakiego numeru została zrealizowana transakcja. Wtedy moglibyśmy nr zakwalifikować do jakiegoś operatora i łatwiej znaleźć buga. Pytanie kto się podejmie kupna tych NX z allegro.

Nic takiego nie pisze. Tylko mam datę, ilość,metodę i kwotę.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kupuje te nx z allegro co miesiac. Numeru nexon nie pokaze, gdyz nie moze on tam widniec. Wiec prawda jest taka, ze sie nie dowiemy ... I w sumie dobrze. Im mniej osob bedzie z tego korzystalo tym lepiej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Piecu o jakim bugu konkretnie mowa? xD Mam tel. z sieci Orange i chętnie bym skorzystał z jakiegoś przydatnego błędu :P

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

@Piecu o jakim bugu konkretnie mowa? xD Mam tel. z sieci Orange i chętnie bym skorzystał z jakiegoś przydatnego błędu :P

Sprawdzałem z @Piecu i nic nie działa. Nexon najwidoczniej już to załatał.

nie polecam, nie dostałem nxów

To musiałeś mieć jakiegoś trefnego kolesia, ja mam zaufanego ziomka i wszystko gra :) Ładuje nx tańsze o 30 zł :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...